#expeditienederland | wandering Bakkeveen

woensdag 13 juli 2016   /   1

Ik had het kunnen weten met mijn voeten: klein, breed en hoge wreef, dat ik sowieso brede wandelschoenen nodig heb. Wat ik niet had verwacht was dat bij mijn vriend hetzelfde het geval was. Toen we eindelijk het paar (lees: lompe, seksloze, maar enorm comfortabele schoenen) hadden gevonden, werd mijn vermoeden bevestigd. We hadden kleine, lelijke goudklompjes aan onze voeten.

Dit jaar gaan we een weekje naar Noorwegen. En wat kun je daar beter doen dan wandelen? Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een paar betaalbare, goede wandelschoenen. De goudklompjes hebben we niet gekocht, we hebben een iets goedkoper paar gevonden. En wat doe je als je nieuwe wandelschoenen hebt? Ze uitproberen en vooral inlopen.

Wandering Bakkeveen

Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik op aanraden van moeders naar Bakkeveen gereden. We wilden onze nieuwe schoenen uitproberen en hadden weer eens zin om met de camera op pad te gaan. Naast de mooie natuur zijn we van alles tegen gekomen en hebben we weer wat mooie kiekjes geschoten. Kijk en beoordeel zelf.

water

paardenbloem

kikkertje

natuur

Niels

hek

vlinder

wij

Hebben jullie nog tips waar we mooi kunnen wandelen voor een volgende keer?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Rixt

    woensdag 13 juli 2016 om 23:12

    Heel veel. Kom maar eens wat boekjes lenen!

Dit ben ik

Online marketing & communicatie | Wil de wereld zien | Legt momenten vast in woorden en foto’s | Kan niet zonder familie, katten en vrienden | Verslindt boeken | Heeft een passie voor eten | Download mijn cv

 

 

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0

Micro-influencers: als zij het doen, moet het tof zijn

zondag 8 april 2018   /   0

Doe mij nog zo’n jaar

zondag 1 april 2018   /   1

Visual Diary: Norwegian sky

woensdag 19 oktober 2016   /   1

Five Favourites: badkamer

zondag 16 oktober 2016   /   1