#expeditienederland | wandering Bakkeveen

woensdag 13 juli 2016 · 1 reactie

Ik had het kunnen weten met mijn voeten: klein, breed en hoge wreef, dat ik sowieso brede wandelschoenen nodig heb. Wat ik niet had verwacht was dat bij mijn vriend hetzelfde het geval was. Toen we eindelijk het paar (lees: lompe, seksloze, maar enorm comfortabele schoenen) hadden gevonden, werd mijn vermoeden bevestigd. We hadden kleine, lelijke goudklompjes aan onze voeten.

Dit jaar gaan we een weekje naar Noorwegen. En wat kun je daar beter doen dan wandelen? Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een paar betaalbare, goede wandelschoenen. De goudklompjes hebben we niet gekocht, we hebben een iets goedkoper paar gevonden. En wat doe je als je nieuwe wandelschoenen hebt? Ze uitproberen en vooral inlopen.

Wandering Bakkeveen

Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik op aanraden van moeders naar Bakkeveen gereden. We wilden onze nieuwe schoenen uitproberen en hadden weer eens zin om met de camera op pad te gaan. Naast de mooie natuur zijn we van alles tegen gekomen en hebben we weer wat mooie kiekjes geschoten. Kijk en beoordeel zelf.

water

paardenbloem

kikkertje

natuur

Niels

hek

vlinder

wij

Hebben jullie nog tips waar we mooi kunnen wandelen voor een volgende keer?

Gerelateerde artikelen

Norwegian sky
Visual Diary: Norwegian sky
De grachten van Den Bosch
#expeditienederland: een wonderlijke klim
Kaapsduin
#expeditienederland | Terschelling

Reacties (1)

  1. Rixt

    woensdag 13 juli 2016 om 23:12

    Heel veel. Kom maar eens wat boekjes lenen!

Reactie geven

Dit ben ik

1988 | Babs | Begint de dag met een dubbele espresso | Is gek op lekker eten & boeken | Heeft een zwak voor schoenen & katten | Wil alles weten | Het glas is altijd halfvol | Tikkeltje eigenwijs | Wil de wereld zien | Download mijn cv