3x Woonwinkels Heerenveen

zondag 14 augustus 2016   /   1

Hoe groter de stad, hoe meer woonwinkels je zult vinden. Maar ook in de dorpen en kleinere steden zijn de leukste woonwinkels. Met ons huis in het vooruitzicht zijn wij steeds op zoek naar woonwinkels met de meest leuke, hippe en unieke producten. Naast onze uitgesproken stijl vinden wij kwaliteit, comfort en prijs belangrijk. Dat is waar wij onze nieuwe meubels op selecteren en ook de woonwinkels.

Naast de Kwantum, Leen Bakker en Karwei biedt Heerenveen veel meer op woongebied. Je moet soms even zoeken of er van gehoord hebben, want anders zul je sommige winkels niet vinden. En dat is zonde, want het zijn vaak de meest leuke. Vandaag deel ik mijn drie favoriete woonwinkels in Heerenveen.

1. Nasmaak

Hip, verfrissend en betaalbaar. Nasmaak is een online woonwinkel waarbij je vanuit je luie stoel je nieuwe inboedel kunt shoppen. Voor degene die het liefst de producten willen zien, voelen en ruiken is er een 500 m² showroom op het Businesspark Friesland in Heerenveen te vinden. Naast meubels en accessoires vind je er houten fietsen, tassen en food producten. Nasmaak is een jong bedrijf waar je betaalbare design en unieke producten vindt.

 

2. Brocantiek de Linde

Industrieel vintage, brocante en antiek, producten met een verhaal. Dat biedt Brocantiek de Linde. Eigenlijk hoort deze woonwinkel niet meer in dit lijstje thuis, want volgende maand worden de deuren van hun nieuwe pand; een oude zuivelfabriek, in Haskerhorne geopend. Maar omdat er nog een winkel in Heerenveen zit en ze daar zijn gestart vind ik dat het kan. Bromantiek de Linde is net als nasmaak een jong en fris bedrijf, het leukste aan deze woonwinkel is dat zij oude producten een nieuw leven inblazen waardoor er een verhaal achter zit.

3. De Wenloads

Kun je die kast, tafel of keuken die je in je hoofd hebt niet vinden? Breng dan een bezoekje aan de Wenloads. Deze meubelmakerij is op het Businesspark Friesland in Heerenveen te vinden. Naast deskundig advies kun je genoeg inspiratie opdoen in de 2400 m² tellende showroom. Daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan de woonwinkel: It Wenhus, in het centrum van Heerenveen. De deskundigheid van de medewerkers van de Wenloads is het meest fijne aan deze meubelmakerij. Het geeft je nieuwe inzichten en hierdoor kun je betere beslissingen nemen.

Wat zijn jouw favoriete woonwinkels?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Birgit van Knoppen

    maandag 18 juni 2018 om 15:55

    Ik vind de wat kleinere woonwinkels toch wel heel erg leuk. Je hebt misschien wat minder keuze, maar daar tegenover staan wel meubels van echt goede kwaliteit! Bijvoorbeeld https://www.hoogenboezem.nl/woonwinkels/breda hier kan je heerlijk shoppen!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0