5 Uitdagingen mei

woensdag 6 mei 2015   /   0

Ik ben zo’n iemand die het liefst zoveel mogelijk hooi op haar vork neemt. Want bij drukte of als ik een deadline heb presteer ik het beste. Ik heb echt een stok achter de deur nodig. Lastig als je een to do-lijst hebt waar je u tegen zegt, maar die vol staat met dingen die niet perse moeten. Vandaar dat ik mijn uitdagingen voor de maand mei opgeschreven heb om mijzelf te motiveren en stimuleren. En om die waslijst aan nog te doen dingen kleiner te maken.

1. Minimaal twee boeken lezen

In februari, maart en april heb ik geen één boek uitgelezen. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik schrijf natuurlijk niet voor niets voor de boekenblog Oh my book.

2. Minimaal twee keer per week sporten

Het jaar ben ik heel goed begonnen, maar de laatste weken zwakt het sporten weer wat af. Vandaar dat ik het sporten in mei weer een nieuwe boost wil geven.

3. Mijn examen voor het werk halen

Ik moet nog één examen halen en dan een trainingsdag volgen, voordat ik verzekeringen mag adviseren. En dat maakt het werken er alleen maar leuker op, dus ik moet nog even mijn schouders eronder zetten en knallen.

4. Één dag alleen maar ontspannen

Even niets moeten, alleen maar genieten en ontspannen. Samen met een vriendin heb ik al een dagje sauna gepland, dus dat gaat helemaal goed komen.

5. Meer leuke dingen doen

Hoe erg is het als je 27 jaar bent en nog nooit een bevrijdingsfestival hebt bezocht? Erg! Dat heeft me wakkergeschud en doen besluiten dat ik meer leuke dingen wil ondernemen. Er staat genoeg op de planning voor deze maand om deze uitdaging te behalen.

Welke doelen hebben jullie jezelf voor mei gesteld?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0