Visual diary: Amazing India

woensdag 26 november 2014   /   0

We’re back! Wauw, wat was India bijzonder, smerig, waanzinnig mooi, idioot, onvoorstelbaar en gewoon geweldig. Een land van uitersten en contrasten. Waar al je zintuigen worden geprikkeld door de geur-, kleur- en smaakexplosies en natuurlijk het non-stop getoeter. Dat zorgt er tevens voor dat je India niet in woorden kunt uitdrukken en zelfs met foto’s is het lastig om een goede impressie te geven. Dan moet je toch echt zelf een keertje India bezoeken.

Om toch een kleine impressie te geven van het Amazing India, heb ik een aantal foto’s geselecteerd. In mijn ogen geven deze foto’s een redelijk realistische beeld van India. Wat tijdens onze trip ons vooral is opgevallen, is dat de tempels en gebouwen tot in detail zijn uitgewerkt en dat alles een functie heeft. Daarnaast kom je op wegen zowel fietsers als auto’s en koeien als een tuktuk tegen, of het nu een snelweg is of een winkelstraat. En dat het landschap en de uitzichten adembenemend mooi, maar ook zo divers en verschillend zijn. Zo kan ik nog wel tientallen dingen noemen die zijn opgevallen. Kortom: India is een reis om nooit meer te vergeten.

11

9

6

17

16

15

14

12

13

8

10

3

19

23

22

21

18

Staat India op jouw travel bucketlist?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten.

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   4

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0

Micro-influencers: als zij het doen, moet het tof zijn

zondag 8 april 2018   /   0