Ambitieuze uitspraken

maandag 30 januari 2012   /   0

Belachelijk! Mensen die waslijsten met goede voornemens maken. Het bedenken ervan begint al minstens twee maanden voordat het nieuwe jaar start. Als je iets wilt dan doe je dat toch meteen? En dat is toch niet altijd de eerste dag van het nieuwe jaar? Tenminste dat dacht ik. Mijn eerste ambitieuze uitspraken had ik al gedaan voordat ik er erg in had en resulteerden in een enorme waslijst.

 

Ieder jaar heb ik één goede voornemen. Ik houd mezelf elke keer weer voor om de sportschool vaker te verblijden met een bezoekje. Ook 2012 heeft ervoor gezorgd dat ik weer op een crosstrainer in de sportschool sta. Daarnaast heb ik het ‘Sonja-boek’ pontificaal in mijn keuken neergezet. Ik moet en zal met een platte buik de zomer ingaan! Inderdaad, mijn eerste goede voornemen. Mogen er nog vele volgen..

 

Nummertje twee heb ik nu gerealiseerd: mijn vernieuwde website online. Less is more beschreef mijn vorige website in tegenstelling tot het nieuwe ontwerp. De zachte kleuren en de foto’s weerspiegelen beter wie ik ben, wat ik leuk vind en waarin ik geïnteresseerd ben. Het geeft mijn website een persoonlijker tintje en een warmere uitstraling. Ik ben trots!

Nieuw versus oud design

Mijn derde ambitieuze uitspraak is ook gerealiseerd. Wel iets anders dan verwacht, maar toch! 2012 Zou in het teken staan van een nieuwe baan (lees: vacatures zoeken, sollicitatiebrieven versturen en hopen op sollicitatiegesprekken). Hier ben ik nog niet aan toegekomen, maar no worries! Vanaf 1 maart begin ik bij Amacoo in Heerenveen als commercieel medewerker binnendienst.

 

Januari is nog niet eens voorbij en ik kan al twee ambitieuze uitspraken wegstrepen op mijn waslijst. Ook al ben ik niet van de ‘goede voornemens lijstjes’, het voelt toch enorm goed om iets te kunnen afvinken. Het geeft voldoening en ik voel me trots. Nu nog de wilskracht behouden om de overige voornemens te realiseren.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0