Barbara is live!

vrijdag 6 mei 2011   /   7

Mijn website heeft even op zich laten wachten, maar het is me gelukt! De website is af. Naast de drukte rondom mijn afstuderen kwamen natuurlijk de meest leuke ideeën op het laatste moment. Hierdoor en door mijn perfectionisme zijn het een aantal lange laatste dagen geworden om de website af te krijgen. Dankzij de heren van Streamus | Creative Solutions is het gelukt om mijn ideeën te vertalen naar een website. Een gebruiksvriendelijke, mooie en minimalistische website.

 

Naast mijn Curriculum Vitae en portfolio, plaats ik met enige regelmaat blogs over uiteenlopende onderwerpen. Van gekke, aparte gedachtespinsels tot interessante weetjes over mijn vakgebied. Van mijn succesverhalen tot blunders. En de avonturen van de zoektocht naar mijn droombaan. Dus stay tuned.

 

Liefs Barbara

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (7)

 1. Jan de Vries

  vrijdag 6 mei 2011 om 19:38

  Hoi Babs,

  Leuke site, maar ik mis je portfolio! Maar dat is een goede teaser om terug te komen. Wellicht een mooie alertfunctie erbij via Twitter……

  Spreek je en veel succes!

 2. Niels de Vries

  zaterdag 7 mei 2011 om 10:44

  Ben blij dat hij eindelijk live is gegaan! Nu kun je hier jouw trots op zetten en kan het solliciteren naar jouw droombaan beginnen!

  xx

 3. Immie Stol

  zaterdag 7 mei 2011 om 17:05

  Mooie site, Barbara. Nodigt uit tot lezen. En ook ik ben nieuwsgierig naar je portfolio…

  Succes!

 4. Ester van de Veen-Hueting

  zondag 8 mei 2011 om 12:35

  Wauw Babs! Hij is prachtig geworden., hoewel ik niet anders had verwacht. Nu nog wachten op je PF en dan de blogs. Ik ben benieuwd!
  Liefs, es

 5. Henk Kuiper

  dinsdag 10 mei 2011 om 21:43

  Hoi Barbara, een mooie creatieve en vrolijke homepage.
  Ik mis wel de informatie die hier op moet staan waar jij eventuele werkgevers naar verwijst in je CV. Je hebt de link opgenomen in je CV dus zorg ervoor dat mensen die geinteresseerd zijn, ook interessante informatie kunnen lezen over jou of interessante informatie. Misschien ben je het wel van plan, maar hier zou het leuk zijn een korte impressie te geven van de ervaringen in Australie en van het boek van de Veenhoopfestival.

  Pak dit snel op en succes ermee.
  Tot gauw.

 6. Jan de Vries

  zondag 15 mei 2011 om 21:06

  Hoi Babs, mooie aanvulling!

 7. Henk Kuiper

  zondag 15 mei 2011 om 23:49

  Zoals we zaterdag avond constateerden werd niet alles van jouw website door mijn browser getoond, vandaar mijn eerdere reactie.
  Jullie hebben dit probleem opgelost en alles is zichtbaar zo ook de gepubliceerde portfolio en het ziet er allemaal fris, vrolijk en speels uit. Je mag trots zijn op de nu gepubiceerde homepage. Ik vind he heel eigentijds en mooi vormgegeven.
  Mijn, onze, complimenten.

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0