Blog update: nieuw design

zondag 15 maart 2015   /   5

Kleine meisjes worden groot. En zo ook mijn website. Hoewel ik nog lang niet volwassen ben en dat ook zeker nog lang niet wil zijn, mocht mijn website wel een iets volwassener uitstraling krijgen. Het was even billen knijpen, zweethandjes en zenuwachtige lachjes. Maar nu sta ik te trappelen, springen en rare kreetjes te schreeuwen als een klein kind. Mijn nieuwe design staat online!

Laat ik voorop stellen dat ik een enorme mazzelaar ben. Op mijn bucket list staat dat ik zelf nog een website wil ontwerpen en bouwen, maar deze keer heb ik mijn vriend lief aangekeken. Hij weet als geen ander hoe hij mijn wensen (en ik ben veeleisend) kan vertalen in een retegoed design. Ik was na een paar jaar al dat roze wel eens zat. Met het nieuwe design wil ik meer laten zien wie Barbara Kuiper is. Een drukke, enthousiaste, maar op zijn tijd een rustige meid. Daarnaast wilde ik een gezellige, sfeervolle plek op het internet creëren. Lees wat er allemaal is veranderd.

Een foto zegt meer dan honderd woorden

Ik wilde dat de afbeeldingen prominenter aanwezig zouden zijn op mijn website. Het geeft gelijk veel meer sfeer en een warmer welkom tijdens een bezoekje.

In één oogopslag

Als je op mijn website komt vind ik het belangrijk dat je in één keer een goede indruk krijgt van mijn blog. Daarom heb ik lekker veel blogs, een kort stukje over wie ik ben, instagram en een quote op de homepagina geplaatst.

Meegaan met de tijd

Mijn vorige blog is al een behoorlijke tijd geleden ontworpen en gebouwd. Hierdoor was het niet responsive. Omdat dit toch erg belangrijk is bij een website, was dit een harde eis van mij. Daarnaast zijn de drop down menu’s verwijderd, dat is zo 2014. En je kunt nu ook reageren op een specifieke reactie.

What’s on the menu

Op woensdag en zondag plaats ik een artikel over wat mijn leven interessant, verrassend en leuk maakt. Ik geef mijn mening, deel ervaringen en geef mijzelf een klein beetje bloot. Ik plaats artikelen over reizen, boeken, food, diy en fotografie. Barbarakuiper.nl is een lifestyleblog met een communicatietintje. Daarnaast is de indeling van het menu iets aangepast. In plaats van het kopje cv is er nu een kopje bucket list aangemaakt.

Ik zou zeggen: neem snel een kijkje en laat weten wat je ervan vindt.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (5)

 1. Sylvia

  zondag 15 maart 2015 om 19:38

  Ziet er goed uit! Je vorige lay-out was ook prima, maar wat lastig leesbaar door de kleine letters. Top!

  • Barbara Kuiper

   zondag 15 maart 2015 om 20:07

   Dank je! Ben er ook erg blij mee, soms ben je toe aan iets nieuws. En inderdaad de vorige website was lastig leesbaar door de kleine letters, vooral op de mobiel. Gelukkig is dat met de nieuwe lay-out verholpen.

 2. Sophie

  maandag 16 maart 2015 om 15:28

  Oh wauw, het ziet er heel mooi uit! Heerlijk eens wat anders dan een witte blog pagina maar toch lekker rustig!

  • Barbara Kuiper

   maandag 16 maart 2015 om 21:05

   Dank je voor het mooie compliment!

 3. Laura

  woensdag 18 maart 2015 om 14:48

  Ziet er echt goed uit! Precies zoals je wilde en waar je het al over had.
  Een mooi overzichtelijk blog met vooral veel afbeeldingen!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0