Na een kookdagboek en Seasons kookboek als cadeau was het ook wel weer tijd om Blondjes met pollepels een vervolg te geven. Net als de vorige keer hebben Ester en ik gekozen voor recepten waar een, voor ons, nog onbekend product in zat. De avond zijn we goed begonnen: bijkletsen onder het genot van een wijntje en stokbrood met als dip aioili.
De boodschappen waren gedaan dus uit het werk konden we gelijk beginnen. We hebben twee gemakkelijke recepten gekozen, die een mooie presentatie vereisten en natuurlijk was één van de recepten uit het Seasons kookboek. Helaas vonden we beiden deze editie van Blondjes met pollepels minder geslaagd. Lees hieronder de gerechten en onze bevindingen.
De salade is geen favoriet van ons, de smaak was niet erg overtuigend. Het smaakte heel aards en de yoghurtdressing had frisser mogen zijn. Een tip voor een eventuele volgende keer, is het toevoegen van citroensap aan de dressing.
Net als de vorige keer hadden we een stapelgerecht, een lust voor het oog. De smaak was prima, maar gewoontjes. Daardoor een niet heel spannend gerecht. Met limoensap wordt het geheel wat frisser en heeft het gerecht een aangenamere smaak.
Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!