Blondjes met pollepels #2

zondag 9 juni 2013   /   0

Na een kookdagboek en Seasons kookboek als cadeau was het ook wel weer tijd om Blondjes met pollepels een vervolg te geven. Net als de vorige keer hebben Ester en ik gekozen voor recepten waar een, voor ons, nog onbekend product in zat. De avond zijn we goed begonnen: bijkletsen onder het genot van een wijntje en stokbrood met als dip aioili.

 

De boodschappen waren gedaan dus uit het werk konden we gelijk beginnen. We hebben twee gemakkelijke recepten gekozen, die een mooie presentatie vereisten en natuurlijk was één van de recepten uit het Seasons kookboek. Helaas vonden we beiden deze editie van Blondjes met pollepels minder geslaagd. Lees hieronder de gerechten en onze bevindingen.

 

Koolrabi en komkommer salade 

Koolrabi komkommer salade

Klik aan voor vergroting

De salade is geen favoriet van ons, de smaak was niet erg overtuigend. Het smaakte heel aards en de yoghurtdressing had frisser mogen zijn. Een tip voor een eventuele volgende keer, is het toevoegen van citroensap aan de dressing.

 

Gegrilde karbonaadjes met venkel en appel 

Gegrilde karbonades met venkel en appel

Klik aan voor vergroting

Net als de vorige keer hadden we een stapelgerecht, een lust voor het oog. De smaak was prima, maar gewoontjes. Daardoor een niet heel spannend gerecht. Met limoensap wordt het geheel wat frisser en heeft het gerecht een aangenamere smaak.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0