Boekenplank #14

zondag 1 november 2015   /   0

Het moment dat je in een boek begint waarvan je verwachtingen torenhoog zijn, maar dat het verhaal je na een paar pagina’s nog steeds niet weet te pakken… Zo’n moment had ik toen ik in Bij Starbucks heet ik Amy begon. Sindsdien heb ik geen letter meer gelezen en ben ik deze maand blijven steken op twee gelezen boeken. Één boek moet nog mijn boekenplank passeren en dan heb ik mijn reading challenge gehaald. Yay!

paige toonBaby be mine | Paige Toon

“‘He’s not mine, is he?’ That’s the question I fear the most. You see, I have a secret. My son is not fathered by my boyfriend, but by one of the most famous rock stars that ever lived. And he doesn’t even know it. One-time celebrity personal assistant to wild boy of rock Johnny Jefferson, Meg Stiles is now settled and living in the south of France with her doting boyfriend Christian and their son Barney. But they’re living a lie – a lie that will turn their lives upside down and inside out – because as Barney reaches his first birthday, Meg can no longer deny that her son is growing to look more and more like his rock star father every day, and less and less like Christian, and sooner or later, the world is going to realise…”

Het eerste deel van deze serie: Go Johnny Go, vond ik geweldig. Het had vaart, humor en zoetsappige details. Na een aantal jaren gewacht te hebben tot het tweede deel in het Nederlands zou verschijnen, wat helaas niet het geval was, toch maar de Engelse gepakt. Ook dit boek had weer vaart en las heerlijk door, alleen ik vond het verhaal lang niet zo leuk als het eerste deel. Misschien had Paige Toon het bij het eerste deel moeten laten en dat boek wat meer moeten uitbreiden en afronden. Maar al met al is het een heerlijk boekje om tussendoor te lezen.

3

anna and the french kissAnna & de French kiss | Stephanie Perkins

“Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar vader naar de kostschool in Parijs gestuurd. Anna voelt zich eerst doodongelukkig, maar dat gevoel ebt gauw weg als ze Étienne St. Clair ontmoet. Étienne is charmant en heeft de looks & de brains… en een vriendin. Maar in de Stad van de Liefde moeten wensen uit kunnen komen. Zal een jaar vol bijna-romantische ervaringen eindigen met de felbegeerde French Kiss?”

Het eerste boek dat ik van Stephanie Perkins lees, maar dat gaan er snel meer worden. Anna & de French kiss is een feelgood boek met vaart, die gaat over liefde op het eerste gezicht, vriendschap en op eigen benen leren staan. Doordat de hoofdpersoon iets aan de jonge kant was, kon ik me iets lastiger met haar identificeren. Maar toch vond ik het jammer om, na de laatste bladzijde omgeslagen te hebben, afscheid te nemen van de personages uit dit boek.

CM

Welke boeken hebben jullie in oktober gelezen en raden jullie mij aan?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0