Boekpresentatie Miss Verstand – Astrid Harrewijn

maandag 10 februari 2014   /   2

Wauw, ik was namens Books & Kisses uitgenodigd voor de boekpresentatie van Astrid Harrewijn haar nieuwste boek: Miss Verstand. Hier hoef ik niet lang over na te denken, natuurlijk ga ik! Bij een boekpresentatie stelde ik mij een enorme zaal voor. Een ruimte gevuld met allemaal tafeltjes en één lange tafel waarop Astrid Harrewijn haar boeken uitgestald zouden liggen. En waar zij na afloop haar nieuwe boek zou signeren. Niets was minder waar.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff en Astrid Harrewijn wilden deze boekpresentatie anders dan anders doen. Door de toenemende komst van boekenblogs leek het hun leuk om een select groepje bloggers en lezers uit te nodigen. Met deze boekpresentatie wilden ze de doelgroep direct bereiken. En dat is gelukt! In plaats van de enorme zaal was het een knusse kamer met één langwerpige tafel. De kleine opzet maakte de boekpresentatie een stuk intiemer dan ik had verwacht.

CYMERA_20140208_200357

Nadat de dames van de uitgeverij hun welkomstpraatje hebben gehouden neemt Astrid Harrewijn het woord. Leuke anekdotes komen aanbod, iedereens vragen beantwoord ze en tot slot leest ze nog een stukje voor uit Miss Verstand. Ohh, ik vind het boek nu al leuk! Toen was het tijd voor de lunch. Astrid Harrewijn nam plaats tussen de genodigden en wisselden even later weer zodat ze met iedereen kon praten, hoe persoonlijk! Daarnaast kon je kletsen met de andere boekenbloggers en winnaressen van de uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Als afsluiter ontving iedereen een goodiebag met daarin, niets minder dan: Miss Verstand. Die Astrid Harrewijn natuurlijk signeerde met een persoonlijke noot. 

CYMERA_20140208_200305

Toen was het tijd om naar huis te gaan. Nagenietend van de gezellige lunch, hilarische momenten en de gezelligheid liep ik richting het pontje. En terwijl ik de trein in stapte had ik het boek Miss Verstand al in de aanslag. Eén ding weet ik zeker, dit wil ik ook! Nu nog mijn boek schrijven…

CYMERA_20140208_205457

De vernieuwende en verrassende opzet van de boekpresentatie heeft in ieder geval gewerkt, want social media stroomde over met berichtjes en blogs over de boekpresentatie. Astrid Harrewijn en Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bedankt voor de enorm leuke en gezellige middag. Kortom: ik zeg vaker doen!

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

  1. Madelon

    maandag 10 februari 2014 om 19:09

    Het was echt super leuk! Ik vond het erg tof je een keer te ontmoeten, want het was zooooo gezellig, hihi.

  2. Sas

    donderdag 20 februari 2014 om 10:42

    Ziet er erg leuk uit. Je site ziet er ook erg mooi uit 🙂

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0