Bucket list 2016

zondag 13 maart 2016   /   0

Afgelopen jaar heb ik meerdere vinkjes kunnen zetten op mijn bucket list. Daarentegen is mijn lijst dubbel en dwars uitgebreid. Er is ook zo veel leuks om te doen, zien en ondernemen! Omdat dit jaar in teken staat van ons nieuwe thuis en onze grote reis naar Zwolle, hebben wij besloten niet op vakantie te gaan. Maar dat betekent natuurlijk niet dat wij stilzitten en afwachten.

Ooit heb ik geroepen dat ik meer wil zien van Nederland. Iets wat in mijn ogen gemakkelijk te regelen is en niet veel geld hoeft te kosten. Daarnaast wordt komend jaar op een heel andere manier spannend en leuk, want ons huis wordt gebouwd. En we gaan ook zeer zeker Nederland dit jaar verlaten. Maar de reis naar Myanmar, dat willen we het allerliefste, wordt een jaar uitgesteld. Gelukkig is mijn bucket list voor 2016 alles behalve saai, er is dus genoeg te beleven.

Varanasi

1. #Expeditienederland: waddeneiland

Waarom doen wij dat nooit, vragen wij ons vaak af als we dat iemand een weekendje weg of dagje naar een eiland gaat. Uitwaaien, fietsen, wandelen en lekker eten. Dat past helemaal in ons straatje van genieten. Daarnaast staat op mijn bucket list: alle waddeneilanden bezoeken. Ik ben als enige op Ameland geweest, dus we hadden ruime keuze. Na wat rondvragen bleken Terschelling en Vlieland. Wij zijn voor de eerste gegaan.

2. Ons nieuwe thuis

Het mag dan nog even duren, maar onze nieuwe thuis wordt Zwolle. Het centrum kennen we al een beetje, maar verder moeten we nog op ontdekkingsreis door onze nieuwe stad. Dus ik denk dat wij dit jaar veel in Zwolle te vinden zijn.

3. Explore. Dream. Discover.

Misschien kunnen we dan geen grote, verre reis maken, we kunnen natuurlijk wel een weekendje weg gaan. We zijn er nog niet helemaal over uit waar de stedentrip naar toe gaat, maar ik zit zelf te denken aan Fez of Marrakech. Alhoewel ik ook nog graag naar Lissabon en Rome wil. Maar Marokko voelt toch een klein beetje als een verre reis.

4. Terug in de tijd

Als wij niet een verre reis maken dit jaar, kunnen wij natuurlijk nog wel terugblikken op onze eerdere reizen. Helemaal met het idee dat ik nog een aantal fotoboeken wil maken. Dit jaar wil ik in ieder geval één fotoboek af hebben, ik ga voor Cuba. Onze laatste reis en met de minste foto’s.

Wat is jullie bucket list voor 2016?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0