Bucket List: overnachting in de woestijn

zondag 25 januari 2015   /   0

Stel je eens voor: met zijn tweetjes zit je voor een tentje op een plastic stoel, met beiden een ijskoud biertje in je hand. Een toilet of douche is niet in de buurt, je behoeftes moet je achter één van de weinige bosjes doen. Langzaam aan voel je de nacht over het land trekken. Het is zelfs zo stil dat als iemand een scheet laat je het tien kilometer verderop nog hoort. Het enige wat je ziet is zand. En het enige licht dat je krijgt is van de eindeloos hoeveelheid sterren die boven je hoofd hangen. Romantischer kan niet of wel?

Dat hebben wij gedaan! Na een helse, maar zeker geweldig rit van twee uur op een kameel, mochten wij overnachten in de woestijn van India. Ons tentje stond al klaar en eventjes verderop stond nog één waar onze privé-kok zich uitsloofde voor het avondmaal. En wat voor een maaltijd, met alles erop en eraan. Smullen! Nadat de zonsondergang het landschap in mooie kleuren omtoverde was het tijd voor de nacht. En geloof me zo’n sterrenhemel heb je nog nooit eerder gezien.

Kameelrijden

Ikke

TENTJE

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten.

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   4

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0

Micro-influencers: als zij het doen, moet het tof zijn

zondag 8 april 2018   /   0