Dipje

maandag 6 mei 2013   /   2

Mijn hoofd stroomde over van ideeën, maar als ik achter de computer kroop kreeg ik geen letter op papier. Daarnaast kon mijn rust niet vinden om boeken te lezen en had ik er meer moeite dan anders om vacatures te vinden. Het enige dat ik fijn vond was chickflicks kijken. Languit op de bank, gedachten op nul en heerlijk zwijmelen. Kortom: ik had last van een klein dipje, de welbekende writers block of iets wat daar op lijkt.

Noet

Het heeft even mogen duren, maar ik ben eindelijk over mijn dipje heen! Ik heb inmiddels weer twee boeken uit, ben weer volop aan het solliciteren en ben ik weer gaan schrijven. Daarnaast was het tijd om mijn cv te updaten, ik was toe aan iets nieuws en iets overzichtelijkers. Dus mijn dipje heeft me ook nog wat opgeleverd!

 

Liefs,

 

Barbara

 

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

 1. Esther

  maandag 6 mei 2013 om 15:21

  Hey meis,

  Zo herkenbaar wat je schrijft. Hopelijk krijg je ook veel energie en inspiratie van het mooie weer! Uiteindelijk komt alles goed 🙂

 2. Rebelse Huisvrouw

  donderdag 30 mei 2013 om 21:27

  Ja, over dat writersblock maak ik me geen zorgen meer – Renate Dorrestein heeft ooit een jaar lang een writersblock gehad en daar een bestseller over geschreven!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0