DIY kerstversiering gemaakt van boeken

woensdag 11 december 2013   /   0

Mijn huis is inmiddels kerstproef en Last Christmas en All I want for Christmas galmen door mijn speakers. Wat ik ook erg leuk aan kerst vind is het kokkerellen en alle DIY’s die op het internet verspreid worden. Toen ik een kerstster tegenkwam, gemaakt van pagina’s van boeken, moest en zou ik die ook maken. Zo gezegd, zo gedaan. De kerstster is heel gemakkelijk en snel te maken, daarnaast vind ik het resultaat echt heel gaaf geworden.   Deze blog heb ik geschreven voor Books & Kisses. Bekijk hieronder het resultaat van mijn DIY kerstversiering. En als je benieuwd bent naar hoe je de kerstster maakt, ga dan naar Books & Kisses.

eindresultaat diy kerst

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0