Durf te wensen

vrijdag 15 februari 2013   /   1

Een boek schrijven staat, naast het vinden van een leuke baan, met stip op nummer één van mijn waslijst aan wensen. Het lijstje waar geen einde aan lijkt te komen en dat is maar goed ook! Ik vind dat je altijd iets te wensen moet houden. Hierdoor daag je jezelf uit en probeer je het ultieme uit je leven te halen.

 

Laatst stuitte ik op het initiatief: deel je wensenlijstje en durf te wensen! Rosanne Rauburn van Stijlvol Creatie miste een community voor wensen, terwijl al vele ondernemers een lijstje op zijn of haar website hebben staan. En wat is leuker dan je eigen waslijst delen, wensen van anderen te bekijken en wellicht te vervullen?!

Netwerken

Ik ben misschien dan geen ondernemer, maar het initiatief heeft mij wel geïnspireerd. Het doet mij denken aan een nieuwe vorm van netwerken en dat is tegenwoordig ‘the key to success’. Je komt veel verder als je met zijn tweeën bent, omdat iedereen zijn eigen achtergrond, kennis en kunde heeft.

 

Mijn wensenlijstje 2013
• Boek schrijven
• Leuke, inspirerende baan vinden
• Cursus creatief schrijven
• Artikelen schrijven voor een tijdschrift
• Columns schrijven voor een tijdschrift / website
• Recensent zijn
• Elke week een nieuw boek kopen
• Recommendations en endorsements op LinkedIn
• Meer mensen naar mijn website trekken
Website in wordpress Dankzij Niels de Vries
• Eigen visitekaartje
• Photoshop, Indesign en Illustrator onder de knie krijgen
• Citytrips maken (o.a. Londen & New York)
• Nieuwe profielfoto
• Macbook Pro
• Naar de Libelle Zomerweek
• Onze tuin aanpakken
• Beter leren fotograferen met onze camera
• Een extra dag in de week
• Cursus/ workshop SEO

 

Voor wat hoort wat

De kunst van het netwerken is elkaar helpen. Daarom wil ik ook mijn achtergrond, kennis en kunde inzetten om jou te helpen. Heb jij teksten die geschreven moeten worden of geredigeerd, zowel online als offline? Ben je nieuwsgierig naar hoe jij jezelf het beste online kan profileren? Of heb je behoefte aan communicatieadvies of zin om te sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijf? En heb jij in ruil een wederdienst? Neem dan contact op!

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

 1. Harold

  zondag 17 februari 2013 om 14:27

  Wat een leuke wensenlijst! Ik kan er nu niet eentje inlossen, of je moet het leuk vinden dat ik je een boek stuur, dan hoef je hem niet te kopen, en is het een verrassing waar het over gaat 😉

  Ik ga verder nadenken over mijn eigen wensenlijstje, en laat het je weten wanneer die af is 🙂

  Groetjes,

  Harold

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0