#expeditienederland | wandering Bakkeveen

woensdag 13 juli 2016   /   1

Ik had het kunnen weten met mijn voeten: klein, breed en hoge wreef, dat ik sowieso brede wandelschoenen nodig heb. Wat ik niet had verwacht was dat bij mijn vriend hetzelfde het geval was. Toen we eindelijk het paar (lees: lompe, seksloze, maar enorm comfortabele schoenen) hadden gevonden, werd mijn vermoeden bevestigd. We hadden kleine, lelijke goudklompjes aan onze voeten.

Dit jaar gaan we een weekje naar Noorwegen. En wat kun je daar beter doen dan wandelen? Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een paar betaalbare, goede wandelschoenen. De goudklompjes hebben we niet gekocht, we hebben een iets goedkoper paar gevonden. En wat doe je als je nieuwe wandelschoenen hebt? Ze uitproberen en vooral inlopen.

Wandering Bakkeveen

Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik op aanraden van moeders naar Bakkeveen gereden. We wilden onze nieuwe schoenen uitproberen en hadden weer eens zin om met de camera op pad te gaan. Naast de mooie natuur zijn we van alles tegen gekomen en hebben we weer wat mooie kiekjes geschoten. Kijk en beoordeel zelf.

water

paardenbloem

kikkertje

natuur

Niels

hek

vlinder

wij

Hebben jullie nog tips waar we mooi kunnen wandelen voor een volgende keer?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Rixt

    woensdag 13 juli 2016 om 23:12

    Heel veel. Kom maar eens wat boekjes lenen!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0