#expeditienederland

zondag 22 februari 2015   /   4

Het Anne Frank huis, de waddeneilanden, de Veluwse bossen, kamp Westerbork, de kinderdijk… Er is zoveel te zien in Nederland. Na India hebben Niels en ik het reisvirus. Helaas laat onze portemonnee het niet altijd toe om een weekendje weg of vakantie te plannen. Daarom gaan we het dit jaar anders aanpakken. Naast de ´echte´ vakanties gaan wij meer van Nederland ontdekken en vastleggen

Het project: #expeditienederland is geboren. Samen met Niels ga ik één keer per twee maanden iets ondernemen in Nederland en dat op de gevoelige plaat vastleggen. Met als doel: beter leren fotograferen, meer samen ondernemen en meer van Nederland zien. Dus dat we bij de volgende verre reis niet meer lopen te prutsen met de instellingen en knopjes van de camera. En zeg nou zelf, als je al je hele leven in Nederland woont, moet je toch wel een beetje van de Nederlandse cultuur, historie en natuur hebben geproefd.

happy me

#expeditienederland

Zoals gezegd gaan Niels en ik op ontdekking in Nederland. Natuurlijk houd ik jullie hiervan op de hoogte door middel van Facebook, Twitter en Instagram met #expeditienederland. Daarnaast kun je een kort verslag met foto’s, tips en must do’s verwachten op mijn website.

Ik heb er zin in! Hebben jullie nog leuke tips om naar toe te gaan in Nederland?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (4)

 1. Laura

  zondag 22 februari 2015 om 09:03

  Wat een leuk idee! En natuurlijk kun je de camera ook meenemen als wij naar een musical gaan of een dag shoppen in een ‘nieuwe’ stad!

  Ik ben benieuwd!

 2. Barbara

  zondag 22 februari 2015 om 10:06

  Inderdaad, maar als we een dagje gaan shoppen is het shop till we drop en om dan een camera mee te nemen gaat me iets te ver haha.

 3. Rixt

  zondag 22 februari 2015 om 12:52

  Ontdek je plekje; een tv programma dat tussen1970-90 te zien was en waarin dorpen en steden aan bod kwamen.
  Je kan natuurlijk ook een dagje naar Texel of Schiermonnikoog, deltawerken, een klein dierenparkje, de Zaanse Schans.

 4. Mols

  zondag 22 februari 2015 om 19:54

  Misschien de lonely planet van Nederland aanschaffen? 😉

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0