Five favourites april

zondag 3 mei 2015   /   2

Zonnetje, rimpeltje extra (lees: jaartje ouder) en natuurlijk extra vrije dagen. April is verreweg één van mijn meest favoriete maanden. Gezien al het leuks dat ik deze maand heb gedaan, gekocht en gelezen zijn five favorites te weinig. Daarom staat de Five favorites van april in het teken van me time. Lees wat mij heeft geïnspireerd, ontspannen en waarmee ik mijzelf heb verwend.

1. Ray ban clubmaster

Als er ook maar één zonnestraaltje te zien is gaat mijn nieuwe aanwinst op. Het montuur is mat zwart en de glazen zijn spiegelend. Aan dat laatste moest ik even wennen, maar ben er nu onwijs blij mee. Kom maar op met de zomer.

Zonnebril

2. Style

Toen ik onderstaande afbeelding van chapeauholic tegenkwam was ik verkocht. Dit wordt mijn stijl voor de zomer. Lichte kleuren, kant en veel accessoires.

style

3. Inspiratie

Ein-de-lijk er is weer een nieuwe Communicatie Nu. Een enorm dikke glossy over het communicatievak. Daarnaast is er weer een nieuwe Columbus op de mat gevallen en heb ik de Woman’s Health. Genoeg leesvoer voor de komende weken, naast alle boeken die staan te wachten in de boekenkast.

Magazines

4. Sound

Haar stem en haar vertaling van nummers zijn geweldig. Deze See you again medly van Andie Case met nummers van Coldplay, Wiz Khalifa en Sam Smith is geweldig.

5. Hotspot

Wijntje, broodplankje, kopje verse, groene thee en dit overheerlijke citroentaartje. Dat samen met de zon, een strandstoel en leuk gezelschap was geen straf. Zelfs hier in het hoge Noorden hebben we super leuke hotspots: Picknickers in Terherne.

taartje

Wat zijn jullie favorieten van april?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

 1. Laura

  zondag 3 mei 2015 om 18:20

  Ja, Andie Case is super! Ik luister vaak naar haar YouTube kanaal. Ook de eigen nummers zijn erg goed.

  En Picknickers… Super tent met super lekker eten! Daar ga ik deze zomer zeker weer een paar keer heen!

 2. Aukje

  zaterdag 9 mei 2015 om 15:10

  Yaaay je hebt ook een Clubmaster haha, wat een mooie! Volgende week kun je ‘m volgens mij non-stop op (bij Picknickers, zou ik zeggen)!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0