Five Favourites: badkamer

zondag 16 oktober 2016   /   1

Niet meer over die ellendige hoge rand stappen als je een keer spierpijn hebt na een bodypump les. Niet meer tegen een nat, plakkerig douchegordijn aankomen. En geen doucheproducten meer die de badkuip in rollen en hard op je voet eindigen. Ik moet nog even geduld hebben, maar als wij verhuisd zijn hoeven we niet meer in een badkuip te douchen. Vandaag deel ik mijn vijf favorieten voor in de badkamer.

De badkamer in ons nieuwe huis is, in ieder geval in vergelijking met die we nu hebben, redelijk klein. We willen daarom niet te veel erin zetten, maar het wel wat opvrolijken met een aantal spulletjes. Vandaag laat in mijn five favourites voor onze toekomstige badkamer zien.

1. Badkamer storage

Ik ben fan van de draadmandjes. Toen ik zag dat het ook gebruik werd als wc-rollenhouder was ik om. Deze komt sowieso in het toilet beneden en zeer waarschijnlijk ook in onze badkamer.

Toiletrollenhouder

2. Meraki soap als accessoire

Het Scandinavisch design van deze flesjes vind ik geweldig. Het is simpel en clean, met karakter en een vintage uitstraling. Daarnaast is Meraki een biologisch merk die geïnspireerd wordt door de Scandinavische schoonheid en uit liefde voor de natuur is ontstaan.

Meraki soap

 

3. Privacy

We hebben een redelijk groot raam in ons badkamer. Om niet alle licht te ontnemen maar wel wat privacy te krijgen, hebben we besloten om plissé gordijnen te nemen.

Badkamer plisse gordijnen

4. Inham

In ons eerste huisje hadden we zo’n lelijk rekje aan de muur hangen, nu hebben we de badrand waarop we al onze doucheproducten zetten, maar in ons nieuwe huis is dat allemaal niet nodig. we hebben namelijk een inham. Één van de dingen waar ik enorm blij mee ben!

Inham in de douche

5. Rieten manden als wasmand

De tegels die wij voor de badkamer hebben uitgezocht zijn mat wit en betonkleur. Om het geheel wat warmer te maken willen we het aankleden met manden. Waarschijnlijk één voor de handdoeken en één als wasmand.

Wasmanden

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Marlissa

    zondag 16 oktober 2016 om 11:21

    Heel mooi allemaal en slim voor het wc-papier!!

Dit ben ik

Online marketing & communicatie | Wil de wereld zien | Legt momenten vast in woorden en foto’s | Kan niet zonder familie, katten en vrienden | Verslindt boeken | Heeft een passie voor eten | Download mijn cv

 

 

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0

Micro-influencers: als zij het doen, moet het tof zijn

zondag 8 april 2018   /   0

Doe mij nog zo’n jaar

zondag 1 april 2018   /   1

Visual Diary: Norwegian sky

woensdag 19 oktober 2016   /   1

Five Favourites: badkamer

zondag 16 oktober 2016   /   1