Five Favourites januari: in de trein

woensdag 3 februari 2016   /   2

Dat is wel lang rijden of niet? Een veelgestelde vraag die ik krijg als ik vertel dat wij verhuisplannen naar Zwolle hebben. Het is zo’n drie kwartier langer dan ik nu moet, dus dat komt op een ruim uur. Maar of ik het erg vind? Absoluut niet. Dat betekent meer tijd in de trein en meer tijd voor heel veel andere dingen. Lees vandaag mijn Five Favorites in de trein.

1. Boek lezen

Do I need to say more? De dag beginnen en afsluiten met een boek en dat kan straks een ruim uur, dan moet mijn Reading Challenge binnen no time behaald zijn. Momenteel ben ik een twintig minuten onderweg, vaak net te kort om echt in een boek te komen, dus dan ga ik meestal voor één van de onderstaande favorieten.

2. Krant lezen

Elke ochtend begin ik met de krant lezen. Ik heb een digitaal abonnement, dus zit niet te kloten met een krant. Erg fijn dat je alleen maar je telefoon hoeft te pakken. Maar een nog betere uitkomst zou de krant op e-reader zijn, heb je een net iets groter scherm.

updaten

 

3. Online updaten

Surfen op het internet, blogs afstruinen en social media updaten. Als ik wil kan ik me er uren mee vermaken, daarom is zo’n uurtje in de trein ideaal om mijzelf weer helemaal bij te lezen.

4. Schrijven

Als ik straks wat langer in de trein zit, zit ik te denken om een kleine laptop aan te schaffen. Eentje die niet al te zwaar en groot is, dus gemakkelijk mee te nemen. Nu type ik af en toe teksten op mijn telefoon en dat is prima, maar als ik wat langer in de trein zit is het wel fijn om een iets groter scherm te hebben en een normaal toetsenbord.

5. Socializen

Natuurlijk kan socializen niet in dit rijtje ontbreken. Ik ben natuurlijk niet de enige van mijn werk die de trein neemt, dus soms kom je nog wel eens collega’s of andere bekenden tegen. En hoe fijn is het om buiten werktijd even bij te kletsen en het over andere dingen te hebben.

Wat doe jij het liefst in de trein?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

  1. Melissa

    woensdag 3 februari 2016 om 08:36

    Ik doe exact dezelfde dingen om me bezig te houden op de trein. Of zoals nu.. Reageren om leuke blogposts ?

  2. Lieke

    zondag 7 februari 2016 om 18:55

    Zelf lees ik het liefst een goed boek in de trein en luister ik ondertussen naar muziek zodat ik niet afgeleid wordt door alle pratende mensen om me heen. En soms doe ik net alsof ik lees en luister ik mensen juist af, haha :’D

Dit ben ik

Online marketing & communicatie | Wil de wereld zien | Legt momenten vast in woorden en foto’s | Kan niet zonder familie, katten en vrienden | Verslindt boeken | Heeft een passie voor eten | Download mijn cv

 

 

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0

Micro-influencers: als zij het doen, moet het tof zijn

zondag 8 april 2018   /   0

Doe mij nog zo’n jaar

zondag 1 april 2018   /   1

Visual Diary: Norwegian sky

woensdag 19 oktober 2016   /   1

Five Favourites: badkamer

zondag 16 oktober 2016   /   1