Five Favourites januari: in de trein

woensdag 3 februari 2016   /   2

Dat is wel lang rijden of niet? Een veelgestelde vraag die ik krijg als ik vertel dat wij verhuisplannen naar Zwolle hebben. Het is zo’n drie kwartier langer dan ik nu moet, dus dat komt op een ruim uur. Maar of ik het erg vind? Absoluut niet. Dat betekent meer tijd in de trein en meer tijd voor heel veel andere dingen. Lees vandaag mijn Five Favorites in de trein.

1. Boek lezen

Do I need to say more? De dag beginnen en afsluiten met een boek en dat kan straks een ruim uur, dan moet mijn Reading Challenge binnen no time behaald zijn. Momenteel ben ik een twintig minuten onderweg, vaak net te kort om echt in een boek te komen, dus dan ga ik meestal voor één van de onderstaande favorieten.

2. Krant lezen

Elke ochtend begin ik met de krant lezen. Ik heb een digitaal abonnement, dus zit niet te kloten met een krant. Erg fijn dat je alleen maar je telefoon hoeft te pakken. Maar een nog betere uitkomst zou de krant op e-reader zijn, heb je een net iets groter scherm.

updaten

 

3. Online updaten

Surfen op het internet, blogs afstruinen en social media updaten. Als ik wil kan ik me er uren mee vermaken, daarom is zo’n uurtje in de trein ideaal om mijzelf weer helemaal bij te lezen.

4. Schrijven

Als ik straks wat langer in de trein zit, zit ik te denken om een kleine laptop aan te schaffen. Eentje die niet al te zwaar en groot is, dus gemakkelijk mee te nemen. Nu type ik af en toe teksten op mijn telefoon en dat is prima, maar als ik wat langer in de trein zit is het wel fijn om een iets groter scherm te hebben en een normaal toetsenbord.

5. Socializen

Natuurlijk kan socializen niet in dit rijtje ontbreken. Ik ben natuurlijk niet de enige van mijn werk die de trein neemt, dus soms kom je nog wel eens collega’s of andere bekenden tegen. En hoe fijn is het om buiten werktijd even bij te kletsen en het over andere dingen te hebben.

Wat doe jij het liefst in de trein?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

  1. Melissa

    woensdag 3 februari 2016 om 08:36

    Ik doe exact dezelfde dingen om me bezig te houden op de trein. Of zoals nu.. Reageren om leuke blogposts ?

  2. Lieke

    zondag 7 februari 2016 om 18:55

    Zelf lees ik het liefst een goed boek in de trein en luister ik ondertussen naar muziek zodat ik niet afgeleid wordt door alle pratende mensen om me heen. En soms doe ik net alsof ik lees en luister ik mensen juist af, haha :’D

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0