Five Favourites oktober

woensdag 4 november 2015   /   0

Oktober was een aaneenschakeling van favorite moment. Zo deed ik mee aan de #Boektober, werd ik verrast door mijn meneer met een roos en mocht ik naar Trendship, een event georganiseerd door het bedrijf waar mijn zusje werkt. Vandaag deel ik nog een paar andere highlights in mijn Five Favorites van oktober.

1. Favorite print

Al een tijdje hadden wij in ons hoofd dat we een vloerkleed met vintage uitstraling wilde en een bepaalde print erop. Natuurlijk waren de vloerkleden die wij vonden ver boven ons budget of niet geheel naar onze smaak. Blijkbaar is geduld een schone zaak, want afgelopen week viel er een Karwei foldertje op de deurmat met daarin het perfecte vloerkleed. Helaas was die niet op voorraad in het filiaal, maar het kussen met dezelfde print wel, zodat we toch in het echt de print konden zien. Het resultaat: het enorm kussen (100 bij 100) is binnen en het vloerkleed is besteld.

kussen

2. Favorite moment

Oktober was een aaneenschakeling van fijne momenten met de liefste. Ons srprs.me tripje was natuurlijk één van de hoogtepunten, maar ons negen jarige samenzijn is ook zeker een favoriet momentje. Daarnaast zijn we een dagje wezen shoppen, hebben we een bezoekje gebracht aan het Woudagemaal en zijn we veel uiteten geweest.

3. Favorite deuntje

Als ik mijn favoriete nummer hoor waan ik mijzelf in een auto waarvan het dak open is. Heerlijk relaxed rijden we door een stil en betoverend landschap waar je alleen de natuur en de auto hoort. Mijn haren glinsteren in het zonlicht en deinen op en neer op het ritme van de wind. Genieten!

4. Favorite app

Een vriendinnetje van mij doet mee aan de New York City Marathon. Zo gaaf en stoer. Ik doe het haar niet na, ik bedoel ik heb ren nog niet eens vijf kilometer aan één stuk. Het leuke is dat er speciaal een app is gemaakt voor dit event: TCS NYC Marathon. Hier heb ik haar kunnen selecteren en kon ik haar volgen via een map en kon ik zien hoe lang (of beter gezegd: kort) ze deed over een bepaalde afstand. Super leuk om te zien!

5. Favorite nagellak

Sally Hansen nr. 480 Wine Stock. Alleen de naam is al goed, maar de kleur is minstens zo mooi. De diep, donker rode kleur past helemaal bij het herfstige weer. Het kleurtje heb ik vorige jaar al aangeschaft, maar op de één of andere manier valt het nu echt in de smaak. De hoeveelheid reacties die ik op mijn nagels kreeg, kreeg ik een jaar geleden niet.

Wat waren jouw favorite momenten in oktober?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0