Geluksmomentje #2

zondag 7 december 2014   /   3

Ik ben zo blij als een kind. Ik was altijd jaloers op mijn zusjes, want zij hebben van nature al een mooie krul in hun haar. Daarnaast wil je natuurlijk altijd krullen als je stijl haar hebt en andersom. Ik had al bij meerdere kappers en op een aantal evenementen nagevraagd of dat mogelijk is met mijn haar: dik, zwaar en veel. En tot het I love beauty event had ik nog niets gevonden waar ik enthousiast genoeg over was.

Aangezien mijn zusjes en ik vrij vroeg op het I love beauty event verschenen, had ik mazzel dat ik uitgepikt werd bij Max Professionals om mijn hele haar te krullen. Dat was al een klein geluksmomentje. Volgens de dame die mijn haar deed, had ik geen haarproducten nodig om de krul erin te houden en zou zelfs de volgende dag de krul (wel iets meer uitgezakt) erin zitten. Zelfs bij mijn haar. Omdat ik dit al vaker had gehoord en het tot nu toe nog nooit is gebleken, heb ik besloten eerst verder te kijken op het evenement en ’s avonds te beslissen of ik zo’n krultang mee naar huis zou nemen. En dat heb ik gedaan, want de krul zat er nog goed in. Zelfs de volgende ochtend had mijn haar nog een mooie slag! Ik heb natuurlijk een krultang aanschaft.

Geluksmomentje

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (3)

 1. Sylvia

  zondag 7 december 2014 om 13:25

  Staat je goed! 🙂

 2. Barbara

  zondag 7 december 2014 om 15:00

  @Sylvia, dank je!

 3. Sylvia

  maandag 8 december 2014 om 13:11

  Ik heb je opgenomen in mijn lijstje van de Blog Top Drie Tag, ik zou het tof vinden als je de vragen overneemt 🙂 http://sylviakuijsten.com/2014/12/08/de-blog-top-drie-tag/

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0