Geluksmomentje #3

zondag 21 december 2014   /   0

“Onderweg naar het ILOVEBEAUTY event! Voor het eerst op pad met alleen m’n zussen wish me luck haha”, aldus mijn jongste zusje. Afgelopen zaterdag was het zo ver: de eerste, echte Kuiper-zussendag vond plaats. Een dagje vol beauty, healthy en lifestyle. Samen even flink geld spenderen en onszelf verwennen. Een dag voor zussen only.

Zussendag
Je hoort wel vaker dat zussen zo’n goede band hebben, dat ze bijna alles samen doen. Ondanks dat ik goed met mijn zusjes kan opschieten, is het er nog nooit van gekomen om samen een dagje weg te gaan. Er was eigenlijk altijd wel iemand anders bij. Tijd om daar verandering in te brengen! “Dat zal vast geen lange dag worden, ze komen vast met ruzie thuis”, aldus de vriendjes. Maar niets is minder waar, we hebben een heerlijke dag gehad die zeker voor herhaling vatbaar is. Ik voel mij in ieder geval erg rijk met mijn lieve zusjes.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0