Geluksmomentje #3

zondag 21 december 2014   /   0

“Onderweg naar het ILOVEBEAUTY event! Voor het eerst op pad met alleen m’n zussen wish me luck haha”, aldus mijn jongste zusje. Afgelopen zaterdag was het zo ver: de eerste, echte Kuiper-zussendag vond plaats. Een dagje vol beauty, healthy en lifestyle. Samen even flink geld spenderen en onszelf verwennen. Een dag voor zussen only.

Zussendag
Je hoort wel vaker dat zussen zo’n goede band hebben, dat ze bijna alles samen doen. Ondanks dat ik goed met mijn zusjes kan opschieten, is het er nog nooit van gekomen om samen een dagje weg te gaan. Er was eigenlijk altijd wel iemand anders bij. Tijd om daar verandering in te brengen! “Dat zal vast geen lange dag worden, ze komen vast met ruzie thuis”, aldus de vriendjes. Maar niets is minder waar, we hebben een heerlijke dag gehad die zeker voor herhaling vatbaar is. Ik voel mij in ieder geval erg rijk met mijn lieve zusjes.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Online marketing & communicatie | Wil de wereld zien | Legt momenten vast in woorden en foto’s | Kan niet zonder familie, katten en vrienden | Verslindt boeken | Heeft een passie voor eten | Download mijn cv

 

 

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0

Micro-influencers: als zij het doen, moet het tof zijn

zondag 8 april 2018   /   0

Doe mij nog zo’n jaar

zondag 1 april 2018   /   1

Visual Diary: Norwegian sky

woensdag 19 oktober 2016   /   1

Five Favourites: badkamer

zondag 16 oktober 2016   /   1