Geluksmomentje #4

woensdag 8 april 2015   /   0

Ik probeer het al zo’n acht jaar. Mijn vriend te overtuigen dat een dagje bankhangen en alleen maar series kijken geen straf is. Jezelf een dag opsluiten in huis, eten waar je zin in hebt, alleen maar lui zijn en vooral niet te veel energie verspillen. En natuurlijk de hele dag in je pyjama. Het heeft even mogen duren, maar afgelopen weekend is het mij dan eindelijk gelukt. Wij hadden een officiële bankhangdag, of beter gezegd: weekend.

Hoe het mij gelukt is? Een verslavende serie uitzoeken waar al twee seizoenen van zijn uitgekomen. Het was deze keer dus niet mijn geweldige overtuigingskracht, maar de verslaving. We zijn zaterdagavond rond 8 uur begonnen met The 100 en het was drie uur ’s nachts toen we eindelijk op bed lagen. Zowel zondag als maandag hebben we ieder vrij moment een aflevering op gezet. Met als resultaat: nog vier afleveringen te gaan. Genieten! De wereld draait dan even alleen om ons, heerlijk samen zijn en niets hoeven of moeten.

Genieten jullie ook zo van een bankhandag? Wat is jullie geluksmoment van afgelopen week?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0