Geluksmomentje #5: zweten, eten en goede gesprekken

woensdag 13 mei 2015   /   2

Eerst maar in het bubbelbad om een beetje te wennen. Zo snel we konden plonsden we in het warme water. Toen de bubbels uitbleven zijn we op zoek gegaan naar iets waarmee we ze te voorschijn konden toveren. Na zo’n vijf minuten gezocht te hebben zagen we een paal voor het trapje staan. Goh, hoezo onervaren.

Mijn vriendin en ik roepen al jaren dat we geen cadeautjes meer doen voor onze verjaardagen, maar dat we een dagje weg gaan plannen. Na tientallen excuses als geen geld of tijd was het afgelopen weekend (lees: na drie jaar niets doen) eindelijk zo ver. We hadden een dagje sauna inclusief hamambehandeling en diner geboekt. Beiden zijn we één keer eerder in een sauna geweest, maar dat was al jaren geleden.

Het was wel even wennen. Zo’n dagje sauna voelt toch een beetje onwerkelijk. Je hebt alleen maar een badjas aan, je bent helemaal van de buitenwereld afgesloten (telefoons verboden) en wij waren in het begin nog zoekende. Gelukkig went het snel. Nadat we hadden uitgezocht waar alles een beetje was, onder het genot van een kop thee en taartje, en heerlijk gebubbeld te hebben waren we er klaar voor. Het was helemaal zoals we verwacht hadden: een dagje ontspannen, zweten, eten en goede gesprekken hebben.

sauna

Wat was jullie geluksmoment van afgelopen week/maand?

 

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

  1. Aukje

    woensdag 13 mei 2015 om 07:19

    De Veluwse Bron is zooo fijn! Helemaal lekker: in de winter ’s avonds gaan. Helemaal donker buiten, lichtjes aan, sterren kijken vanuit het bubbelbad…

  2. Marlissa

    woensdag 13 mei 2015 om 12:11

    Heerlijk zo dag ontspannen met je vriendin. Ik heb voor volgende maand een wellnessdag gepland met mijn zus. Ik heb daar nu al zin in!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0