Geluksmomentje #7: de volgende stap

zondag 24 januari 2016   /   1

Waar gaat jullie volgende reis naar toe?
Zwolle.
Nee, ik bedoel: jullie volgende, grote reis.
Zwolle.

Ja, jullie lezen het goed. Geen Myanmar, Indonesië of America. Dit jaar heeft onze eerstvolgende reis de bestemming Zwolle. Eind vorig jaar hebben we besloten dat het tijd is voor een nieuwe stap, een nieuwe stad en een nieuwe omgeving. Al jaren staat er op onze bucket list: verhuizen en weg uit Heerenveen. Ik wil namelijk straks niet de vijftig aantikken en nooit ergens anders gewoond hebben. En als wij iets in ons hoofd halen, willen we het liefst nog dat het gisteren had plaatsgevonden in plaats van morgen.

Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen maandag zaten we bij de makelaar op de koffie om de aannemingsovereenkomst in Jip en Janneke-taal uitgelegd te krijgen. Vervolgens was het duizend keer een krabbeltje zetten. Ik moet eerlijk bekennen dat het eerder voelde alsof ik een handtekening zette voor het feit dat ik de overeenkomst begreep, dan dat ik bezig was een huis te kopen. Maar de gefeliciteerd van de makelaar maakte het toch wel echt definitief.

De woonmagazines liggen inmiddels op de koffietafel, het pinterest-bord is aangemaakt en tientallen schetsen liggen her en der door het huis. Ik heb er zin in!

Wat is jullie geluksmomentje van januari?

 

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Wanda

    maandag 25 januari 2016 om 12:30

    Dat is nogal een verandering! Zwolle vind ik zelf een hele leuke stad, kom er meestal zo’n 3 keer in het jaar, gewoon om te winkelen en wat door de stad te slenteren.

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0