Genomineerd voor cv van de maand december

dinsdag 3 december 2013   /   0

Yes! Ik ben één van de zeven genomineerden voor cv van de maand december bij SollicitatieLAB. Een enorme eer en super leuk natuurlijk. Absoluut, maar als je mij een beetje kent weet je dat ik een winnaarsmentaliteit heb! Dus als jullie net zo enthousiast zijn over mijn cv als ik ben en/of als jullie mij deze felbegeerde titel gunnen, heb ik jullie stemmen nodig!

 

Afgelopen jaar is SollicitatieLAB op zoek gegaan naar het cv van 2013. Het hele jaar door is er een cv van de maand gekozen. En voor de maand december maak ik nu kans! Als werkzoekende is natuurlijk niets beter dan je cv onder de aandacht te brengen. Dat is ook één van de redenen waarom ik mijn cv heb opgestuurd. Daarnaast ontvang ik feedback op mijn cv, zodat ik mijn cv nog meer kan optimaliseren. En als je de winnaar bent ontvang je een maand lang gratis publiciteit.

 cv

 

Tips & Trucs

Helder, to the point, frisse uitstraling zonder al te leuk te willen zijn“, is de eerste reactie die ik op mijn cv heb ontvangen. Heerlijk om zulke feedback te krijgen, dat is precies de uitstraling die ik voor mijn cv in gedachte heb. Mijn intentie is om een overzichtelijk, persoonlijk en kort maar krachtig cv te hebben. Iets dat in mijn ogen te creëren is door voldoende wit-ruimte, rustige kleuren en duidelijke koppen te gebruiken. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat op de eerste pagina van mijn cv in één oogopslag duidelijk is wie ik ben, wat ik doe en wat ik leuk vind. Daarnaast vind ik dat een cv niet meer dan twee pagina’s mag hebben. Als mensen mij, naar aanleiding van mijn cv, beter willen leren kennen verwijs ik naar mijn persoonlijke website. Ik probeer mijn cv altijd te optimaliseren, dus als je een goede tip voor mij hebt laat dan een berichtje achter!

 

Heb je nog geen stem uitgebracht? Dat kan tot zondag 8 december 18.00 uur. Maandag 9 december wordt tussen 12.00 en 13.00 uur de uitslag bekend gemaakt.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0