3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Een klein feestje, een kerstbrunch die altijd kan, het perfecte verjaardagsfeestje. Oftewel een high tea. Een soort van uitgebreide zoete brunch waar genoeg lekkers is, je hebt altijd iets hebt om over te praten (eten!) en iedereen is vrolijk. Daarom heb ik 3 toplocaties in Zwolle voor je klaarstaan met de lekkerste high tea.

1. Lots & more

All day brunch is het concept van Lots & more. En daar hoort natuurlijk een ook high tea bij. En geloof me die hebben ze. Naast al het zoets verrassen ze je met heerlijke mini yoghurtjes en andere hartige hapjes. Het fijne is dat je hierdoor niet het gevoel hebt dat je rollend naar huis kunt, maar dat je heerlijk vol zit. Lots & More is gezellig klein, dus reserveer van te voren.

yoghurtjes-lots-more
Mini yoghurtjes bij Lots & More

2. Bij hartje Zwolle

Een soort van high tea, maar dan anders. Bij hartje Zwolle serveert alleen maar kleine gerechtjes veelal lokaal en huisgemaakt. Zo kun je je eigen ontbijt- of lunchplank samenstellen en van alles proeven. Het is alleen lastig kiezen, want alles is zo lekker! En hoe fijn, je kunt hier gewoon zo naar binnen lopen, reserveren is niet eens mogelijk. Het is alleen wel hopen dat er nog plaats is.

3. De gillende keukenmeiden

Wil je een high tea die goed vertegenwoordigd is door zelfgemaakte taarten? Dan ben je bij De gillende keukenmeiden aan het goede adres. Alles is huisgemaakt met biologische producten. Ze hebben ook vegan opties. Je kunt kiezen uit een ‘normale’ of ‘deluxe’. Beide heerlijk, alleen een high tea deluxe was mij net iets te veel van het goede. Reserveer wel van te voren!

taart-gillende-keukenmeiden
Zelfgemaakte taart bij de Gillende Keukenmeiden

Wat is jouw favoriete tentjes om naar toe te gaan?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. High Tea Zwolle

    maandag 14 september 2020 om 23:26

    Leuke locaties! Vooral De Gillende Keukenmeiden is erg populair op dit moment.

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0