I got a job!

maandag 3 juni 2013   /   3

“Ik heb een baan!”

“Hoe kan dat?”

“Ik heb toch een sollicitatiegesprek gehad vanochtend?!”

“Maar hoe kan dat dan?”

“Ik heb gelijk gehoord dat ik ben aangenomen!”

“Echt? Super! Ow, dus nu mag ik gaan schoonmaken, boodschappen doen en wassen…”

 

Net als Niels was ik overdonderd. Na acht maanden sollicitatiebrieven schrijven, mijn cv aanpassen, blogs schrijven en gesprekken voeren mag ik mij weer bij de werkende menigte voegen. I got a job! Morgen ga ik als receptionist / telefoniste bij Flexwurk Return (re-integratie bureau) aan de slag en neem ik afscheid van het leven als huisvrouw!

 

Sneltreinvaart

Afgelopen donderdag had ik eerst een kennismakingsgesprek bij Flexwurk, om te kijken of ik geschikt ben voor de functie receptionist / telefonist. Diezelfde dag werd ik nog gebeld of ik de vrijdags op gesprek kon komen. En vrijdag hoorde ik na een klein half uurtje dat ik de baan had en volgende week al kon beginnen. WOW, alles gaat in sneltreinvaart! Gelukkig maar, want ik kan niet wachten om te beginnen en mijn nieuwe collega’s te leren kennen. En ik moet stiekem bekennen dat ik het ook heerlijk vind dat Niels even de rol van huisman op zich neemt. Het lijkt me heerlijk om thuis te komen en gelijk aan tafel te kunnen schuiven, dat de boodschappen gedaan zijn en het huis heerlijk fris ruikt.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (3)

 1. Niels de Vries

  maandag 3 juni 2013 om 14:18

  Dat laatste is heerlijk. Dat kan ik na 8/9 maanden wel toegeven 😉 Nu mag ik het voor jou doen haha!

 2. Rosanne Raubun

  maandag 3 juni 2013 om 17:56

  Wow gefeliciteerd met je nieuwe job! Veel plezier & geniet 🙂

 3. Chevelie Vermaning

  maandag 3 juni 2013 om 20:23

  Gefeliciteerd! Veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0