Love is in the air

zondag 14 februari 2016   /   0

Ik heb wat voor je. Uit zijn tas verschijnt een klein, langwerpig pakje. En op mijn gezicht verschijnt een glimlach van oor tot oor. Dat had toch niet gehoeven, hoor ik mijzelf zeggen en maak het open. Ach, zegt hij, de jongens op school zeiden dat ik iets moest kopen. Dus ik heb dit gehaald op het station. Ik schiet in de lach, want zo ken ik mijn meneer weer. En wat maakt het uit, hij heeft precies het goede cadeau gekocht: een boek! Blijer kan hij mij niet maken, alleen zal hij niet veel meer aan mij hebben die dag, want ik kan niet wachten met lezen.

Zou ik een kaartje, roos of kus krijgen? Ik weet nog goed hoe spannend ik Valentijnsdag vond. Stel je voor dat ik niets zou krijgen, hoe zouden mijn vriendinnen dan reageren. Ongelooflijk waar ik mij als tiener al druk om maakte. Toen ik een vriendje kreeg ging het van kaartjes naar rozen en etentjes. En nu, nu ben ik er gelukkig overheen gegroeid.

love

Alhoewel, kaartjes en cadeaus krijgen blijft natuurlijk altijd leuk. En laat nu net heel veel in de aanbieding zijn rond deze commerciële dag. Ik wil natuurlijk ook geen dief zijn van mijn portemonnee. En hoe leuk is het om jezelf te verwennen? Vandaag mijn drie ultieme verwenmomentjes tijdens Valentijnsdag:

1. Romantiek in de boeken

Verwen jezelf met een boek, zo ben je nooit alleen.. Tot en met vandaag heb je bij Bol.com op veel ebook romans 40% korting.

2. Liefde gaat door de maag

Naast heerlijke snacks en een borreltje, kan natuurlijk een stukje taart of cake niet ontbreken. En wat dacht je van een heerlijk, uitgebreid dinner. Gewoon alleen maar koken en bakken wat jezelf lekker vindt.

3. Badderen

Muziekje op de achtergrond, kaarsjes aan en een lekker geurende badbruisbal. O en natuurlijk een goed boek. Na het badderen lekker met allemaal smeerseltjes insmeren en je voelt je als herboren.

Wat ga jij doen met Valentijnsdag?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0