Mede mogelijk gemaakt door Oh My Book

zondag 11 oktober 2015   /   0

 

Vervelen, wat is dat? Ik heb eerder tijdtekort dan dat de verveling toeslaat. Het heeft bij mij iets te maken met te veel hobby’s en te veel op een dag willen doen, geloof ik. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om mijn creativiteit in taal en foto’s om te zetten. En als ik even wil ontsnappen uit deze wereld, duik ik gewoon in een boek. En daar is hobby nummer drie alweer. Lezen, schrijven en fotograferen: drie hobby’s die ik kan combineren tot één. Mede mogelijk gemaakt door: Oh My Book.

Oh My Book is meer dan alleen recensies. Naast het organiseren van de #OHMYBOOKATHON, waarover jullie laatst hebben kunnen lezen, schrijf ik columns, vul ik tags in en maak ik lijstjes. Niet alle artikelen, die ik schrijf voor Oh My Book, plaats ik op mijn eigen website. Vandaar dat het mij leuk leek om jullie een top vijf te geven van mijn favoriete artikelen, van de laatste tijd, van mijn hand.

  1. Boeken met karakter
  2. 10 Book Confessions
  3. 5 Redenen waarom je Sense8 moet kijken
  4. 6 Leesuitdagingen voor 2015
  5. #OHMYREADINGFAVOURITES: chicklit

Benieuwd naar andere artikelen die ik heb geschreven voor Oh My Book? Neem dan een kijkje op mijn auteurspagina.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0