Meet the blogger

maandag 3 maart 2014   /   1

Hoeveel paar schoenen heb ik? Wat wordt mijn volgende vakantiebestemming? En welke eigenschap mis ik? Lees het in onderstaand interview. Mijn website is bedoeld om lezers beter kennis te laten maken met mij. Ik deel wat ik interessant en leuk vind en wat mij bezig houdt. Voor Books & Kisses wilden we de lezers ook beter kennis laten maken met de redactieleden. Dit hebben we gedaan aan de hand van onderlinge interviews. Danielle heeft mij aan de tand gevoeld, lees het resultaat in meet the blogger.

Barbara

1. Als alles mogelijk zou zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Oei, gelijk een lastige vraag. Net zoiets als de vraag: waar zie je jezelf over vijf jaar?, tijdens een sollicitatiegesprek. Ik ben er nog niet achter wat mijn droombaan is. Ik vind het belangrijker dat ik kan doorgroeien en doorleren bij een bedrijf en in een functie. Maar mijn meisjesdroom is het schrijven van een boek. En als je mij vraagt wat ik leuk vind dan komt in het rijtje sowieso schrijven naar voren. Dus dan zou ik zeggen dat mijn droombaan schrijfster is.

2. Wat is jouw beste eigenschap en welke eigenschap zou je willen hebben?
Ik ben een optimist, bij mij is het glas altijd halfvol. In mijn ogen is niets onmogelijk als je het zelf maar wil. Daarnaast heb ik het hart op de tong en moet bij mij vaak iets direct gebeuren, af en toe zou het prettig zijn als ik eerst denk voordat ik iets doe.

3. Op jouw eigen blog staat dat je een zwak voor schoenen hebt. Hoeveel paar schoenen heb je en van welk soort schoenen heb je het meest (hakken, sneakers etc.)?
Goh, daar vraag je me wat. Ik moet wel gelijk bekennen dat ik heel slecht schoenen kan weggooien, helemaal als er een soort van emotionele waarde aanzit. Maar op zich valt mijn collectie nog mee, ik denk dat ik ongeveer veertig paar heb. Waarvan de meeste met hak. Hoe hoger de hak, hoe mooier de schoenen, maar ook vaak hoe pijnlijker mijn voeten. Sommige schoenen die ik heb gekocht heb ik zelfs niet of bijna niet aangehad, maar dan zijn ze gewoon te mooi om te laten staan.

4. Naar welk land zou je nog eens willen afreizen en waarom?
Grappig, hier hebben mijn vriend en ik het laatst nog over gehad. Wij willen meer van de wereld zien en als het geld het toelaat willen we in onze vakantie gaan backpacken. Hoog op ons lijstje staat India en dan natuurlijk één van de zeven wereldwonderen bezoeken: de Taj Mahal.

5. Op welke plek heb je voor het laatst gelezen?
Op mijn bank. Het liefst lees ik op de bank, in mijn leesstoel of onderweg. In bed lees ik vrijwel nooit, omdat mijn ogen dan sneller dichtvallen. En soms lees ik wel eens in bad, maar dat vind ik niet de meest ideale plek om te lezen.

6. Op jouw eigen blog schreef je dat genieten van het leven één van je voornemens voor 2014 is. Waar geniet jij zoal van?
Ik probeer meer te genieten van de kleine dingetjes, zoals: zondagen thuis opgesloten zitten en lekker mijn eigen ding doen, nieuwe boeken kopen, een broek vinden die eindelijk past en dan ook nog een maatje kleiner dan normaal hebben, de energie die je voelt na een ochtendje sporten, een high tea met vrienden, dat mijn vriend op een blauwe maandag romantisch doet en mijn gestoorde katten met hun aandachttrekkende gemekker.

Schoenen 2

7. Waarvoor kunnen we jou wakker maken?
Voor mijn familie en vrienden.

8. Als je moest kiezen tussen de zomer en de winter, wat kies je dan en waarom?
Oh lastig, het fijnste aan Nederland vind ik de vier seizoenen. Maar goed, als ik moet kiezen ga ik voor de zomer. Hoe fijn is het om met een zonnestraal op je gezicht wakker te worden, buiten te ontbijten, aardbeien eten en die heerlijke zwoele zomeravonden met een wijntje af te sluiten

9. Welke tijdschrift lees je graag en waarom?
De Linda. Het tijdschrift heeft verrassende invalshoeken die mij aanspreken en herkenbaar zijn, daarnaast vind ik het fijn om inhoudelijke artikelen te lezen die niet alleen maar over mode en beauty gaan. De Linda. heeft daarin de juiste formule gebruikt naar mijn mening.

10. Wat zou je willen meegeven aan de bezoekers van Books & Kisses?
Alles is mogelijk als je het maar wil. Denk in oplossingen en kansen en zie geen beren op de weg of spoken. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een paar keer op je bek gaat, maar daar word je alleen maar sterker van.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Wanda

    maandag 3 maart 2014 om 19:21

    Leuk om je op die manier weer wat meer te leren kennen! En ja, genieten staat voor mij ook centraal dit jaar! Zowel van grote dingen maar ook meer van de kleine dingetjes waar je anders zo aan voorbij holt…

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0