Mij moet je hebben!

vrijdag 8 juli 2011   /   5

Inderdaad, ik ben een junior communicatieadviseur met zero werkervaring. Woonachtig in Heerenveen en werkzoekende in midden Nederland. Lastig? Tsja, wat had ik anders verwacht. Maar leerzaam is het zeker. De idiote situaties waarin je terecht komt, de leermomenten en de frustratie na de zoveelste afwijzing. Maar opgeven, dat nooit.

 

Kortom, genoeg stof voor leuke en interessante columns, waarin blunders, tegenslagen en hoogtepunten besproken zullen worden. Een manier om mijn ervaringen, naast het delen op mijn website, te delen met andere werkzoekenden. En de manier om elkaar, als werkzoekenden, te helpen tijdens deze fulltime job als sollicitant.

 

Bovenstaande tekst was mijn motivatie voor de oproep voor columnist op de Facebookpagina van Monsterboard. Na bijna driehonderd leuke, grappige, verdrietige en inspirerende motivaties te hebben ontvangen, heeft Monsterboard mij aangewezen als de eerste, nieuwe columnist. Vanaf 20 juli schrijf ik anderhalve maand wekelijks een column over mijn zoektocht naar een baan.

 

Ik ben zeker benieuwd naar jullie ervaringen, tips en opmerkingen over de zoektocht naar een baan, maar ook over mijn columns! Dus twijfel niet om een berichtje achter te laten op mijn columns.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (5)

 1. Niels de Vries

  vrijdag 8 juli 2011 om 22:31

  Ik ben echt super trots op jou, dat je dit maar even geflikt hebt. Ik bedoel, dat kunnen er niet veel zeggen. Sterker nog, jij bent de enige die dit kan zeggen.

  Het zal straks wel een gesolliciteer van jewelste zijn in huize Kuiper / de Vries. Maar met twee net afgestudeerde rookies die allebei op zoek zijn naar hun droombaan, zal jij genoeg inspiratie vinden.

  Succes en ik kan niet wachten tot het moment dat honderden, misschien wel duizenden, mensen JOUW column lezen op de Facebookpagina van Monsterboard.

 2. Mieke van de Kamp

  zaterdag 9 juli 2011 om 11:49

  Hartstikke leuk zo`n column, Barbara! Ik zal voor je duimen en de vacatures op communicatiegebied bij mijn werkgever (PGGM in Zeist) in de gaten houden voor je!
  Groetjes Mieke

 3. Henk Kuiper

  zondag 10 juli 2011 om 17:53

  Hoi Barbara,

  Leuk dat je uitgekozen bent om de column te gaan schrijven en dat mag je een eerste succes noemen naar …….. Met deze column ga je ook merken wat het is om met deadlines te werken, want die komen er met een wekelijkse column. Het leuke is dat Monsterboard door velen gelezen wordt en nu maar hopen dat jouw column andere sollicitanten kan helpen bij het vinden van een baan en jou ook iets oplevert Heel veel succes.
  Papa

 4. Ester

  zondag 10 juli 2011 om 20:18

  Ze hadden niemand beter kunnen uitzoeken dan jou meid!

 5. Kaat Vink

  woensdag 20 juli 2011 om 11:11

  Hee lieverd, wat goed toch van je dat je dit maar ff geflikt hebt! En dan uit zo veel gegadigden! Dan heb je dus ECHT wel wat in huis, he?
  We gaan nog heel veel van je horen, daarvan ben ik overtuigd,

  supertrots op je, Kaat

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten.

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   3

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0

Micro-influencers: als zij het doen, moet het tof zijn

zondag 8 april 2018   /   0