Doe mij nog zo’n jaar

zondag 1 april 2018   /   2

2017, het jaar waarin ik ben gaan doen wat ik wil: een nieuwe baan, verhuizen naar een stad en veel reizen. Daarnaast is dat het jaar dat mijn zusje en ik #kuiperscooking zijn begonnen, dat ik met mama op Kensington heb staan swingen en een heleboel nieuwe eettentjes heb uitgeprobeerd. Maar 2017 is ook het jaar dat mijn artikel over micro-influencers op Frankwatching is geplaatst, ik 30 boeken heb uitgelezen en aan mijn eerste detacheerklus ben begonnen. 2017 was een heerlijk jaar. Dus doe mij nog maar zo’n jaar.

2018 wordt het jaar dat ik de 30 aantik en waarin Niels en ik een maand gaan rondreizen in China. Een jaar waarin ik met zusjes en moeder ga swingen op de muziek van Kensington. En waarin ik natuurlijk weer veel nieuwe restaurantjes uit zal proberen. Maar 2018 wordt ook het jaar dat ik mijn website een nieuw leven wil inblazen, meer (vakinhoudelijk) boeken wil lezen en mijn fotografie-skills wil verbeteren.

Cambodja-Angkor-Wat

Doe mij nog zo’n jaar – Angkor Wat Cambodja

Doe mij nog zo’n jaar

Het jaar is al even van start gegaan en hoewel er weinig online van mij is verschenen, heb ik niet stilgezeten. Mijn website heeft een make-over gekregen en ik heb iets te veel hobby’s om mij te vervelen. Daarnaast hoop ik ooit nog eens die bikini body van mijn bucket list af te kunnen vinken. Dus ben ik tegenwoordig met enige regelmaat in de sportschool te vinden. Volgens mij noemen ze dit de ontkenningsfase (lees: bijna 30).  En natuurlijk mag de boyfriend niet vergeten worden. Dus vervelen, nee dat ken ik niet.

Regelmatiger online

Maar goed, nu het nieuwe design van mijn website staat, is het tijd om regelmatiger online te gaan. Het doel is om elke zondagochtend een nieuwe post te plaatsen over online marketing, reizen of een persoonlijk bericht. Ik geef mijn mening, deel ervaringen en geef mijzelf een klein beetje bloot. Daarnaast zal ik mijn website beetje bij beetje optimaliseren. Zo wil ik een nieuwsbrief ontwikkelen, komt en nog een zoekfunctie op mijn website en zit mijn hoofd vol ideeën voor een e-book. Genoeg te doen dus. Ik heb er in ieder geval zin in!

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

  1. Niels

    dinsdag 3 april 2018 om 21:33

    Doe mij ook nog maar zo’n jaar!

  2. cinayet süsü izle

    vrijdag 29 januari 2021 om 14:53

    Very good post! We will be linking to this great post on our website. Keep up the good writing. Agneta Stevie Milstone

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0