Mijn haat-liefde verhouding met de bank

woensdag 24 juni 2015   /   1

“Mijn inmiddels haat-liefde verhouding met de bank uit zich in radiostilte op mijn blog en een TBR-stapel die kleiner wordt… Wordt vervolgd.” Een kleine note die ik op Twitter heb geplaatst om mijn afwezigheid kenbaar te maken. Geniet ervan en je hebt nog een heel leven om te werken, kreeg ik regelmatig te horen. Maar geloof me één dag is leuk, misschien een weekje ook nog, maar dan houdt het snel op.

Of ik me verveel? Dat nooit. Ik heb zo’n beetje alle foute chickflicks, romcoms en disney films gezien die er zijn, daarnaast heb ik inmiddels acht boeken gelezen en kijk ik naar de mogelijkheden voor een tripje. Daarnaast word ik heerlijk verwend door mr. Lover, dus ik mag niet klagen. Klinkt helemaal geweldig of niet?

Net een vakantie, alleen dan noodgedwongen en geloof me, dat maakt het een stuk minder leuk. Ik mis mensen om mij heen, nieuwe avonturen en het onbekende. Daarnaast is onze srprs.me trip gecancelled. En ontstond er een radiostilte op mijn blog. Niets is zo frustrerend als geen letter op papier krijgen, terwijl ik overstroom van ideeën.

Maar nu ben ik weer terug. Het schrijven gaat nog steeds moeizamer dan voorheen, maar ik ben al lang blij dat het weer lukt. En zoals gezegd, ik heb weer enorm veel leuke artikelen voor jullie op de planning staan. Stay tuned.

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Celeste

    woensdag 24 juni 2015 om 07:15

    Ik ben benieuwd! Klinkt overigens erg herkenbaar. Zat bomvol geweldige ideeën, maar had geen zin om ook maar iets te schrijven. Soort writersblok maar dan net even wat anders.

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0