Miss Communicatie | Recensie

zondag 6 januari 2013   /   0

Als mijn vriend naar beneden komt ontwaak ik uit mijn boek en zie ik dat het inmiddels pikkedonker is, op één lampje na. Mijn leeslampje. Begin de middag ben ik in onze nieuwe stoel geploft en de wereld van Miss Communicatie binnen gestapt. 

 

Miss Communicatie is het eerste deel van de driedelige serie over de vriendinnen Didi, Iris en Lein. De dertigers wonen al jaren samen en delen al hun lief en leed. Het eerste deel is vooral geschreven over de belevenissen en wendingen in het leven van Didi, ook we Miss Communicatie genoemd.

Miss Communicatie | Astrid Harrewijn

De onervaren journaliste Didi, mag tijdens haar proeftijd, bij een krant, werken aan een belangrijk artikel over social media. De manier om indruk te maken op haar hoofdredacteur, naar wie ze heimelijk verlangt. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze dat twee meiden, die voorheen zeer actief waren op social media, spoorloos zijn verdwenen. Didi ruikt een verhaal en ondanks dat haar omgeving haar niet steunt, komt een ware journaliste in haar naar boven. Tijdens haar zoektocht stapt een mysterieuze man in haar leven, waardoor ze haar hoofdredacteur doet vergeten. Maar is die knapperd wel wie hij zegt dat hij is en wat heeft hij met die verdwenen meisjes te maken?

 

Vrouwenthriller

Miss Communicatie is het eerste boek dat ik heb gelezen waarin thriller elementen aanwezig zijn. Tevens is dit het eerste boek dat ik van Astrid Harrewijn lees. Het verhaal is geschreven met humor en spanning waardoor ik het boek non stop heb gelezen en hardop heb kunnen lachen en zwijmelen. De wending van het verhaal en de actie vond ik wel wat laat in het verhaal plaatsvinden. Maar dat waren zeker wel de leukste pagina’s om te lezen!

 

Must read

Ben je gek op chicklits en vind je een beetje spanning niet erg? Dan moet je dit boek lezen. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik de volgende delen kan lezen over de belevenissen van de vriendinnen van Didi, Iris en Lein.

 

Miss Communicatie is een chicklit met humor en thriller elementen die je een middag ontspanning bezorgen!

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0