Must read

donderdag 3 januari 2013   /   2

De geur en duizenden boeken, bijna niets is heerlijker dan in een boekhandel rond te dwalen. Zoals ik zeg, bijna niets. Van het kopen van een boek kan ik nog meer genieten. Wetende dat ik straks heerlijk met een grote mok thee en een plaid in het hoekje van de bank kan kruipen, om te ontsnappen aan de wereld. En om mij te verdiepen in een wereld die nog veel romantischer en spannender is. 

 

Chicklit, thriller of een waargebeurd verhaal, ik lees alles. Een boek is goed als ik hardop lach, er regelmatig oh’s en ah’s uit mijn mond ontsnappen en als je van mijn gezicht af kan lezen wat ik van het boek vind. Kortom als iedereen kan meegenieten, dan geniet ik ook. Daarom wil ik jullie niet mijn top 5 boeken uit 2012 onthouden!

Must read

1. Versier me dan – Jill Mansell
2. Mag ik je nummer even – Sophie Kinsella
3. De vraagprijs – Sophie Kinsella
4. Communicatie NU – Betteke van Ruler
5. Fout Bloed – Catharina Pinson

 

Ik ben verslaafd aan de boeken van Jill Mansell en Sophie Kinsella/ Madeleine Wickham! Als ik een lijstje met favo boeken moet opgeven zullen deze twee schrijfsters er ongetwijfeld instaan. Thrillers en andere genres staan bijna niet in mijn top 5. Dit komt omdat ik vrij weinig heb gelezen afgelopen jaar en sommige verhalen waren ietwat teleurstellend. Om het komende jaar mijn goede voornemen: meer lezen, te halen heb ik ook een verlanglijstje gemaakt, hieronder mijn top 5.

 

Wishlist

1. Miss communicatie – Astrid Harrewijn
2. Glazuur – Lisette Jonkman
3. Trilogie vijftig tinten grijs – E.L. James
4. Een goede raad – J.K. Rowling
5. Villa Honeymoon – Ilse Spall

 

Zo kan ik er nog wel honderd opnoemen! En dan niet te vergeten de boeken die komend jaar worden uitgegeven. Wat waren jullie favoriete boeken van 2012? En welke staan nog op jullie verlanglijstje?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

 1. Kaat Vink

  donderdag 3 januari 2013 om 17:22

  Na Barbara,
  Ik ben vereerd dat Fout Bloed in je top 5 staat! Er blijven maar goe,de reviews komen, van al dan niet professionele lezers, dus ik ga onderhand maar eens landelijk, den ik…

 2. Barbara Kuiper

  vrijdag 4 januari 2013 om 09:18

  Hi Kaat,

  Wie niet waagt, wie niet wint! Zoals ik in mijn recensie schreef: Fout Bloed is een vlot geschreven boek dat boeit van het begin tot het eind. Zo heb ik dit jaar ook een boek van Suzanne Vermeer gelezen. Een goed geschreven boek, maar met weinig spanning erin. Dus in mijn optiek is het een verdiende vijfde plaats!

  Liefs

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0