Visual Diary: Cork

woensdag 28 oktober 2015   /   0

Samen met mijn lieve mannetje ging ik op srprs.me trip naar Cork. Natuurlijk was alles enorm spannend, omdat je helemaal niets kunt voorbereiden. Daarnaast was het onvergetelijk leuk, om samen op avontuur te gaan. En Cork was enorm verrassend. Ik wist eerlijk gezegd helemaal niets over deze stad, maar dat het in Ierland was maakt al veel goed. Daar was ik namelijk nog nooit geweest.

Cork’s winkelcentrum is knus en gezellig, daarnaast moet je de universiteit gezien hebben en is Blarney Castle een must see. Maar of Cork echt een aanrader is, nee. Cork had voor mij niet het wow-effect wat ik hoop te krijgen tijdens een stedentrip. Althans dat gevoel had ik dat weekend. Als ik onderstaande foto’s zie, krijg ik toch wel weer zin om terug te gaan. Cork is denk ik meer materiaal voor een roadtrip door Ierland. Bekijk mijn visual diary van Cork en beoordeel zelf.

 

Cobh 2

Cobh 3

cobh 4

Cobh

Cork 2

Cork 3

cork 6

cork 7

cork 4

Blarney

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0