Overwerken voor het goede doel

donderdag 28 februari 2013   /   6

Sjees op vrijdag 22 maart, na een normale (werk)dag, door naar het evenement: ‘acht uren overwerken voor het goede doel’. En werk samen met andere creatievelingen aan huisstijlen, communicatieplannen, websites, logo’s, reclamecampagnes en andere direct toepasbare producten of concepten. Schrijf je dan nu in!

 

In 2004 vier werd ‘acht uur overwerken voor het goede doel’ voor het eerst in Groningen georganiseerd. En dit jaar gaat het evenement ook internationaal, maar liefst 21 steden dragen hun steentje bij aan de maatschappij. Van 18.00 uur tot ongeveer 02.00 uur ga je aan de slag met opdrachten voor het goede doel, samen met vier andere creatievelingen en een coach.

 

Waarom overwerken voor het goede doel?

In plaats van dat je twee euro per maand doneert of in de collectebus gooit, niet wetende waar het geld precies heen gaat, kan je nu ideeën direct uitwerken en realiseren om goede doelen te helpen. Je levert een directe bijdrage aan de maatschappij. De resultaten en producten kunnen worden toegevoegd aan je portfolio en staan goed op je cv. Daarnaast kan je waardevolle contacten opdoen.

 

Doneer jezelf

Ben je beschikbaar op vrijdag 22 maart tussen 18.00 – 02.00 uur? Ben jij een fotograaf, illustrator, scenarist, kunstenaar, vormgever, filmer, schrijver, communicatiedeskundige of heb jij een andere specialiteit? En wil je jezelf inzetten voor het goede doel? Schrijf je dan nu in! Ik zeg doen!

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (6)

 1. Kaat Vink

  donderdag 28 februari 2013 om 20:30

  Klinkt heel erg goed! Ik denk dat ik `t dit jaar nog niet aandurf, volgend jaar organiseren ze `t toch weer?

 2. Barbara Kuiper

  donderdag 28 februari 2013 om 20:39

  Hi Kaat,

  Het wordt inderdaad elk jaar weer georganiseerd. Ben heel benieuwd, volgt na dit evenement natuurlijk weer een blog.

  Groet,
  Barbara

 3. Chevelie Vermaning

  donderdag 28 februari 2013 om 22:27

  Hey Barbara,

  Weet je ook al wat je moet doen. Ik vind het er erg leuk uit zien!

  Groetjes Chevelie

 4. Barbara Kuiper

  vrijdag 1 maart 2013 om 14:13

  Hi Chevelie,

  Nee ik weet nog niet wat ik moet doen, ik verwacht dat we het die avond te horen krijgen… Lijkt mij ook heel leuk, hoorde dat mijn zusje en een vriendinnetje van haar zich ook gaan opgeven en Stephanie kijkt voor in Groningen! Is het ook iets voor jou?

  Groetjes,
  Barbara

 5. Coen

  vrijdag 1 maart 2013 om 17:20

  @Kaat waarom zou je het nu nog niet aandurven? 8UO is er voor iedereen en misschien juist wel voor beginnend talent: het is dé ideale manier om ervaring op te doen in een relaxte sfeer met ouwe rotten in het vak en andere jonge creatieven! Gewoon doen, wat heb je te verliezen?

 6. Wytse Pyt de Jager

  donderdag 21 maart 2013 om 19:17

  Wat leuk zeg! En dat op mijn werkplek ;). Kan er dit jaar niet bij zijn, maar wie weet volgend jaar!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0