Prezi: Vacature junior communicatieadviseur

donderdag 30 juni 2011   /   1

Het is duidelijk. Als starter op de arbeidsmarkt moet je opvallen. Je moet ervoor zorgen dat werkgevers niet meer om je heen kunnen. En je moet aantonen dat je startbekwaam bent, in mijn geval voor het communicatievak. Wie ik ben en wat ik kan wordt kort en krachtig weergeven in deze prezintatie met een kleine greep uit mijn portfolio en quotes van docenten, stagebegeleiders en studenten.

 

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Niels de Vries

    donderdag 30 juni 2011 om 19:42

    Leuk om die presentatie weer eens terug te zien. Als starter op de arbeidsmarkt ga jij ook zeker opvallen. Je trekt in ieder geval alles uit de kast (niet letterlijk) om jouw droombaan te vinden.

    Keep on going!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0