Romantiek in rode suède stoelen

vrijdag 9 november 2012   /   0

Mijn eerste echte date was natuurlijk in de bios, althans in mijn jeugd was het de locatie voor een afspraakje. Heerlijk ‘romantisch’ twee uren in een donkere zaal op niet al te comfortabele stoelen zitten. Stilzwijgend naar de film kijken en niemand die ziet dat je reuze zenuwachtig bent. En stiltes vielen er niet tijdens deze dates, ik had altijd iets om over te praten, namelijk: de film.

 

Afgelopen woensdag was het weer zo ver. Na lange tijd had ik weer een date met mijn vent. Nieuwsgierig geworden door collega’s en recensies hadden wij spontaan een avondje bios gepland, Skyfall. Het opmerkelijke was dat er nu geen zenuwachtige eerste afspraakjes waren, iedereen was namelijk in de weer met het kleine broekzakapparaatje, het item dat niet mag ontbreken in je garderobe, de gadget die je mobiel houdt en zorgt dat je niets van de wereld hoeft te missen: de mobiele smartphone. Gezelligheid ten top!

 

Mobiele romantiek
Een avondje bios is gezellig, je bent even uit huis en lekker samen weg, maar echt romantisch kan ik het niet noemen. Je kan elkaar niet zien en je hoeft geen gesprek aan te gaan (wat voor mijn vent overigens een uitkomst is), het enige dat je kan doen is liefelijk elkaars hand vastpakken. Af en toe een schattig knijpje geven in elkaars vingers of een klopje op de knie. Zo weet je date in ieder geval nog dat je er bent. En na de film, heb je drie tellen de tijd om er samen over na te praten, want daarna komt het zaktelefoontje weer te voorschijn en mag de hele wereld weten hoe het was. Romantisch? Nee. Het erge is, ik doe er zelf ook aan mee…

 

Skyfall
Overigens is Skyfall een absolute aanrader. De dikke twee uur kijkplezier die je hebt zit boordevol actie, humor en goed acteerwerk.

 

Liefs,
Barbara

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0