Sneak Preview: barbarakuiper.nl in een nieuw jasje

woensdag 25 februari 2015   /   1

Ik ben echt een ramp. Hoe graag ik het ook wil, als ik overenthousiast ben, kan ik mijn mond gewoon niet houden. Het liefst zou ik het van de daken schreeuwen om mijn uitgelatenheid met iedereen te delen, maar ja, dat zou een beetje raar zijn. De titel verklapt het al: mijn website wordt in een nieuw jasje gehesen. En het wordt zo gaaf! Natuurlijk moet ik dat delen, dus vandaag de sneak preview.

Hoe mooi en uniek ik het design van mijn website ook vind, het is tijd om het roer drastisch om te gooien. Weg met dat roze, hallo heleboel foto’s en welkom volwassenheid. Daarnaast had ik A4’tjes vol met wensen van wat er allemaal op mijn website moet komen. Genoeg stof om een paar uren te brainstormen. Uiteindelijk hebben we een schets gemaakt en maakt mijn vriend de meest gruwelijke website ooit. Ik ben nu al apetrots!

Ik zou zeggen neem snel een kijkje. En laat vooral weten wat je er van vindt en als je nog tips hebt hoor ik ze graag.

sneak preview 1

sneak preview 2

sneak preview 3

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Eveline

    woensdag 25 februari 2015 om 10:01

    Wow, wat ziet dat er goed uit! En wat een mooie beschrijving van je logo, heel goed over nagedacht. 🙂 Ik vind het ook ontzettend tof dat je header verandert wanneer je naar een andere pagina surft, goed gedaan!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0