Teleurstellende lijstjes 2015

woensdag 31 december 2014   /   5

Goede voornemens, to do, to be read, en zo kan ik nog wel honderd onderwerpen bedenken waarvan lijstjes worden gemaakt. Zo heb ik een wensenlijstje, een enorme stapel met to be read boeken en laten we het maar niet hebben over wat ik nog allemaal in ons huisje wil doen. Natuurlijk heb ik ook goede voornemens, oftewel teleurstellende lijstjes. Want zeg nu zelf, de helft van die voornemens vervagen naarmate het jaar vordert.

Bij mij zie je altijd een tweetal goede voornemens terugkomen, die heb ik daarom maar in mijn lijstje voor 2015 samengevoegd. Dat is tevens ook het voornemen dat alweer vaalt op 1 januari rond een uur of 10. Dan heb ik het natuurlijk over meer en regelmatiger sporten en natuurlijk gezond eten. Verder had ik voor 2014 als voornemen een baan vinden: check! Ik ben alweer tien maanden aan het werk. Mijzelf blijven ontwikkelen: check! Wel grotendeels op een ander vlak, maar ik sta in ieder geval niet stil. En genieten van het leven: check! Dat is wel gebleken uit mijn artikel: terugblikken 2014. Op zich niet een heel slecht jaar.

MM

Goede voornemens 2015

 • WFT schade halen voor het werk en mijzelf blijven ontwikkelen.
 • Daar komt die weer: meer en regelmatiger sporten en gezonder eten. Ik blijf het gewoon ieder jaar proberen, dan moet het op den duur een keertje lukken. Trouwens dit is mijn derde teleurstellende lijstje, op mijn blog, waar dit een goed voornemen is. Drie keer is scheepsrecht toch?
 • Meer reizen, weekendjes weg en leuke dingen ondernemen. In 2015 wil ik sowieso naar een kerstmarkt, naast een verre reis een weekendje weg en naar de Foodhallen in Amsterdam.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2015?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (5)

 1. Laura

  woensdag 31 december 2014 om 10:17

  Dat sporten gaat helemaal goed komen! We geven elkaar gewoon een flinke schop onder de kont!

 2. Sylvia

  woensdag 31 december 2014 om 10:29

  Ik doe niet aan goede voornemens, de ervaring leert dat ik mezelf dan vaak teleurstel ;P Alvast een heel fijne jaarwisseling!

 3. Rixt

  woensdag 31 december 2014 om 18:15

  Tip;
  Eerst evalueren waarom je de voornemens niet hebt waar gemaakt.
  En dan pas nieuwe maken!

 4. Deborah

  vrijdag 2 januari 2015 om 09:00

  Dat sporten. Dat klinkt mij bekend in de oren.
  Ook mijn goede voornemen. Ik sport wel maar wil dit met meer regelmaat gaan doen. Vaste dagen gaan inplannen. Anders komt het er bij mij gewoon niet van. Dat betekend dat ik andere dingen los moet laten om tijd te hebben om te kunnen sporten.. En dat is moeilijk!!
  Hopelijk lukt het je om je doelen te realiseren in dit nieuwe jaar!
  De beste wensen!!

 5. Celeste

  zaterdag 3 januari 2015 om 22:50

  Heb toevallig vandaag een hele post geschreven over hoe je goede voornemens wél kunt volhouden, haha! 😉 Maar het gaat je lukken!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0