Teleurstellende lijstjes 2016

zondag 10 januari 2016   /   1

Waar een wil is, is een weg. Leef je dromen en droom niet je leven. Leef iedere dag alsof het je laatste is. Kortom: jij bent de regisseur van je eigen leven. En hoe kun je beter inzicht krijgen in wat je wil dan door dit op papier te zetten. Daar zijn ze weer de teleurstellende lijstjes. Want zeg nu zelf; hoeveel van jouw goede voornemens laat jij uitkomen?

Ik moet overigens wel bekennen dat ik twee van de drie voornemens voor 2015 tot werkelijkheid heb gebracht. Mijn WFT schade is in the pocket en ik heb veel meer ondernomen. En dan dat laatste voornemen: gezonder eten en meer sporten. Een lekker vaag doel, die ik zo’n al 10 jaar op mijn lijstje heb staan, dus dat ik die niet heb gehaald is geen verrassing.

Als je iets wil, moet je dat doen op het moment dat het goed voelt. Zo ben ik afgelopen jaar gestopt met roken. Omdat het een goed voornemen was? Dat niet, ik wilde het altijd wel graag, maar voor mij was ruim zeven maanden geleden het juiste moment. En dat blijkt wel, ik heb er totaal geen moeite mee gehad en nog steeds niet.

MM

Mijn teleurstellend lijstje 2016

Naast het juiste moment geloof ik er ook in dat ik een stok achter de deur nodig heb, een doel om naar toe te werken. Vandaar dat ik vijf doelen op mijn teleurstellend lijstje van 2016 heb gezet:

  • 5 Kilometer aan één stuk kunnen rennen
  • De Bikini Body Guide 1.0 van Kayla Itsines afronden
  • WFT Consumptief behalen en wellicht andere werkgerelateerde examens
  • Twee keer per week artikelen plaatsen op barbarakuiper.nl
  • Minimaal 33 boeken lezen

Wat zijn jouw doelen voor 2016?

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Eveline

    zondag 10 januari 2016 om 15:06

    Wat goed dat je bent gestopt met roken! Mijn doelen voor dit jaar zijn meer lezen (60 boeken) en meer bloggen.

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0