Terugblikken

dinsdag 31 december 2013   /   0

Wat is dat weer snel gegaan’. En inderdaad deze cliché zin is weer van toepassing op 2013. Er zijn weer zoveel leuke en minder leuke dingen gebeurd. En ondanks de vervelende momenten vond ik 2013 een absoluut topjaar! Daarom leek het mij leuk om terug te blikken op de mooie momenten.

Op de website Maandagmorgenmodel.nl zag ik dat Silvia per maand haar mooie momenten opschreef. Een leuke en positieve manier om het jaar af te sluiten, lees hieronder mijn terugblikken van 2013!

Januari

♥ Thuis zitten is niets voor mij. Ik wilde graag weer onder de mensen komen en dingen doen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een vrijwilligersbaantje. Ik heb gereageerd op een advertentie en kon als redactielid voor de wijkkrant beginnen.

♥ Na ongeveer twee jaar stond ik ein-de-lijk weer op de schaatsen! Het was even wennen, maar heerlijk. En natuurlijk warme chocolademelk met slagroom en mini marshmallows en!

schaatsen

Februari

♥ Goh wist niet dat je zo blij kunt zijn met een auto. Nadat onze eerste auto overleden was moesten we snel opzoek naar een nieuwe en dat is gelukt.

Maart

♥ Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen en ik wil doorleren. Vandaar dat ik in januari ben gestart met een LOI cursus: schrijven voor het web. En in maart heb ik de cursus afgerond met een dikke voldoende.

♥ Op 22 maart heb ik deelgenomen aan evenement: Acht uur overwerken voor het goede doel. Samen met vier andere deelnemers heb ik gewerkt aan het boekje over de avond.

April

♥ Halverwege de maand werd ik alweer een halve Sara. Wow! Tijd om nieuwe hapjes uit te proberen en serveren en iedereen weer zien!
Mei

♥ Samen met een vriendinnetje die ik al ken vanaf de basisschool heb ik een reünie georganiseerd.

Juni

♥ Er waren was weer een plekje vrijgekomen op de redactie van de website Books & Kisses. Dat wilde ik! En gelukkig heb ik deze kans gekregen.

♥ I got a job! Inderdaad, na acht maanden thuis zitten had ik weer een baan. Wat een heerlijk gevoel was dat.

Juli

♥ Een droom van bijna iedere vrouw: een walk in closet. En nu kan ik zeggen dat ik die heb!

kledingkast 1
Augustus

♥ Mijn vriend en ik zijn een weekendje naar Ouddorp geweest en hebben zijn moeder op gezocht. Het was één van de mooiste weekenden, echt genieten. Daar horen natuurlijk mosselen bij.

September

♥ Vriendlief jarig, dus tijd voor een cadeautje! Blijft lastig om nog steeds zo origineel mogelijk te blijven, maar dit jaar is het weer geluk. Ik had kaartjes gekocht voor Guido Weijers.

Oktober

♥ Zeven jaar samen met de liefste. Deze dag en dit jaar zullen we niet snel vergeten, het was de dag van de storm, mijn ontslag en de dag dat mijn vriend heel romantisch rozen liet bezorgen op mijn werk.

♥ Vakantie Turkije. Zon, heel veel boeken en een beetje cultuur snuiven.

strand

November

♥ Nog maar net in between jobs en ik had alweer sollicitatiegesprekken gepland staan. Dat geeft toch een erg goed gevoel, ondanks dat ik het niet ben geworden.

December

♥ Ik ben tweede geworden met cv van de maand december bij SollicitatieLab.

Wauw, wat een leuke dingen heb ik allemaal gedaan en meegemaakt afgelopen jaar! Ondanks dat ik nu weer op zoek ben naar een baan kan ik zeggen dat ik veel heb geleerd, meegemaakt en genoten van 2013. Daarnaast heb ik mijzelf in ieder geval ook weer een beetje beter leren kennen. Op naar 2014, PROOST!

 

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0