The Sunshine Award

zondag 11 januari 2015   /   1

Persoonlijkheid wordt toch vaak als één van de belangrijkste waarden genoemd bij een blog. Mensen willen weten wie er achter de blog verschuild gaat, ze willen een kijkje in iemand anders zijn leven. En dat kan ik helemaal begrijpen. Die welgemeende interesse heb ik ook. Voor anderen ja, maar om zeven random facts over jezelf te bedenken en het wereldwijde web op te slingeren vind ik toch wat lastiger.

Misschien omdat ik mijzelf niet zo snel bloot geef of juist omdat ik een doodnormaal, oersaai persoon ben. Wie zal het zeggen. Maar door Sylvia Kuijsten ben ik genomineerd voor The Sunshine Award en werd ik min of meer gedwongen om mijzelf toch eens wat meer bloot te geven. En het is me gelukt!

sunshine award

De spelregels zijn als volgt:

1. Post het logo van de Award (het bovenstaande logo is gemaakt door Kathleen).
2. Link naar de blogger die jou heeft genomineerd.
3. Deel zeven willekeurige weetjes over jezelf.
4. Nomineer vijftien andere bloggers en link ze in je blogbericht.
5. Laat de genomineerde bloggers weten dat je ze genomineerd hebt.

Zeven willekeurige weetjes

♥ Mijn hersenen blijven volgens mij ’s nachts gewoon op volle toeren draaien, want als ik mijn ogen open doe heb ik altijd van alles te vertellen. Het liefst deel ik alles direct met mijn vriend, maar hij is daar helaas niet zo blij mee is.
Ik doneer aan de sportschool. Elke maand betaal ik braaf de contributie, maar de laatste maanden of zeg maar gerust jaar, heb ik vrij weinig gesport. Maar goed er is weer een nieuw jaar van start gegaan, dus tijd voor goede voornemens en daar is sporten één van. Dit jaar is het doel om mijzelf (minimaal) twee keer per week naar de sportschool te slepen.
Als ik iets nieuws heb moet ik dat direct delen met mijn moeder en zusjes. En het liefst wil ik dat ze ook meteen langskomen om het te bewonderen.
Als ik mijn vriend mag geloven ben ik best goed in de waarheid en werkelijkheid  verdraaien, zodat ik alsnog gelijk krijg.
Ik geloof er heilig in dat als je iets wilt je het ook kunt.
Door mijn enthousiasme wil ik, als ik iets bedenk, het direct doen. Ik geloof dat ik een beetje ongeduldig ben.
Als ik eenmaal zoetigheid heb gehad ik niet kan stoppen met eten. Meestal eet ik door totdat het pak of de zak leeg is. Wederom een goed voornemen voor 2015.

Zoals gezegd krijg ik graag een kijkje in de keuken bij iemand anders, daarnaast vind ik dat iedere blogger een award verdient. Dus ik ga geen vijftien bloggers nomineren voor deze award, maar jullie allemaal.

 

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (1)

  1. Laura

    zondag 11 januari 2015 om 11:33

    Haha Leuk! Komt wel bekend voor die feiten, ik herken je er wel in 😉 maar met dat sporten komt het helemaal goed! Deze week al twee keer geweest en we gaan gewoon vrolijk verder!

Dit ben ik

Online marketing & communicatie | Wil de wereld zien | Legt momenten vast in woorden en foto’s | Kan niet zonder familie, katten en vrienden | Verslindt boeken | Heeft een passie voor eten | Download mijn cv

 

 

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0

Micro-influencers: als zij het doen, moet het tof zijn

zondag 8 april 2018   /   0

Doe mij nog zo’n jaar

zondag 1 april 2018   /   1

Visual Diary: Norwegian sky

woensdag 19 oktober 2016   /   1

Five Favourites: badkamer

zondag 16 oktober 2016   /   1