Visual Diary: Winter Wonderland

dinsdag 22 januari 2013   /   0

Na minimaal twee jaar stond ik weer op de schaatsen. Jemig wat was dat wennen zeg. Eerlijk gezegd heb ik eerst weer moeten oefenen met een stoel, voordat ik op mijzelf vertrouwde. Maar ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. 

 

Ik ben gek op alle seizoenen die er zijn, als het dan ook maar echt het weer is dat bij het seizoen past. En deze winter hebben we niets te klagen als je het mij vraagt. We kunnen sneeuwengelen maken, schaatsen en genieten van een winterse wandeling. En na afloop jezelf trakteren op een welverdiende hot choco met slagroom en marshmallows.

 

Eerste stapjes

Voor de katten was het ook één groot avontuur. Nadat ze binnen alle sneeuwvlokjes door het raam heen probeerden te pakken, mochten ze nu voor het eerst buiten de sneeuw trotseren. Na honderd keer op de drempel te hebben gestaan, durfden ze het aan. Succes verzekerd!

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Er zijn nog geen reacties. Wacht niet en plaats je reactie!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0