Zes weken 2013

dinsdag 12 februari 2013   /   2

Oud en nieuw lijkt alweer maanden geleden en toch zijn we nog maar zes weken verder. Net zoals iedereen had ik een ‘goede voornemenslijstje’ gemaakt, waarvan de helft gedoemd is om te mislukken. Althans, mij kennende. Daarom een update om te kijken hoe de stand van zaken zijn!

 

Mijn weken bestaan momenteel uit: solliciteren, vacatures zoeken, artikelen schrijven voor mijn website, bezigheden voor de wijkkrant en opdrachten voor mijn cursus maken. Natuurlijk, naast alle huishoudelijke klussen. Druk zat als je het mij vraagt, want de vacatures liggen niet voor het oprapen en een sollicitatiebrief is niet zomaar geschreven! Maar het is ook leuk druk, ik verveel me geen moment en geniet enorm als ik een momentje voor mijzelf inplan door met een goed boek op de bank te kruipen.

Nog 46 weken

Nu is het nog volhouden geblazen, 46 weken om alle voornemens waar te maken. Moet lukken, zou je zeggen. En ook al zijn we pas zes weken verder, ik heb alweer een nieuw doel gesteld voor 2013. Zoals ik zei, als ik wil ontspannen moet ik een boek lezen. Vaak laat ik boek lezen voor wat het is, want hoe lekker is het om op de bank te ploffen en de tv aan te doen na een uurtje sporten? Het is gemakkelijk, je hoeft niet na te denken en kan gewoon staren naar het langwerpige beeld. Maar voldoening haal ik er niet uit. Daarom heb ik een nieuw doel:

 

In 2013 wil ik minimaal 52 boeken gelezen hebben

Deel dit artikel

Twitter Facebook Linkedin

Gerelateerde berichten

Reacties (2)

  1. Niels de Vries

    dinsdag 12 februari 2013 om 15:32

    Goed idee! Als het eten maar om 18:15 klaar staat 😉

  2. Kaat Vink

    dinsdag 12 februari 2013 om 23:16

    Volgens mij (en aan je reviews te zien) ben je al een heel eind op weg!

Dit ben ik

Hoi! Ik ben Barbara. Ik houd van het onbekende ontdekken en nieuwe dingen leren. Van vroeg opstaan om de zonsopgang te bewonderen en van backpacken in Azië. Maar ook van nieuwe restaurants ontdekken of een een goed boek kan ik genieten. Barbarakuiper.nl is een lifestyle blog met artikelen over reizen, fotografie en online marketing. Veel leesplezier!

5 x wat je moet doen in Bergen, Noorwegen

zondag 27 januari 2019   /   0

Detox van 11 dagen. Wat doet dat met je?

zondag 20 januari 2019   /   1

8 reistips voor backpacken in China

zondag 13 januari 2019   /   1

3 x de lekkerste high tea in Zwolle

zondag 6 januari 2019   /   1

Het moment dat je de 30 aantikt

zondag 15 april 2018   /   0